×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Știați că 60% dintre români sunt purtători ai Helicobacter pylori?

Sfaturi Practice

Helicobacter pylori pătrunde în organism printr-o varietate de căi (respirație, alimente, sărut, igienă precară, apă contaminată) și se instalează la nivelul mucoasei stomacului, putând determina numeroase afecțiuni, de la gastrită la cancer gastric, duodenal sau de colon.

Tratează-te în mod natural!

Pentru toți cei care au nevoie de ajutor, produsul HELICOSTOP combină două ingrediente cheie ce acționează împreună pentru inhibarea dezvoltării bacteriei de la nivelul mucoasei gastrice.

  • HYDRASTIS CANADENSIS este planta pe care amerindienii o foloseau ca remediu natural în cazul unor maladii ale stomacului și ficatului, pentru ameliorarea apetitului și în inflamațiile pielii sau ale mucoaselor.

Specialiștii noștri o folosesc datorită efectului antibacterian, antiviral și antifungic.

  • RĂȘINA DE MASTIC provine din arborele de fistic originar din insula grecească Chios, unde a fost folosit tradițional ca remediu pentru o gramă largă de tulburări gastro-intestinale.

Cum se administrează?

Doza recomandată este de 1–2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masă, iar durata unei cure este de 4 săptămâni sau conform recomandării medicului.

Recomandări:

Pe durata curei vă sfătuim să evitaţi alimentele care produc hiperaciditate cum sunt: carnea grasă, mezelurile, brânzeturile fermentate, iaurtul, kefirul, afumăturile, conservele, prăjelile, grăsimea animală, dulciurile concentrate (ciocolată, dulceţuri), produsele de patiserie, zarzavaturile crude, fibroase sau cu celuloză dură (castraveţi, ridichi, gulii, sfeclă, fasole uscată, mazăre uscată, vinete, roşii), legume şi condimente picante (ceapă, usturoi, ardei iute, piper, hrean, muştar), fructele crude, băuturile prea reci sau fierbinţi, oţetul, murăturile, alcoolul, ceaiul negru, ceaiul verde, cafeaua.

În schimb, este foarte bine să consumaţi alimente alcaline care neutralizează excesul de acid din stomac: lapte (are efect de pansament gastric), legume şi zarzavaturi (bine fierte), unt, uleiuri presate la rece, carne slabă fiartă, ouă fierte, fulgi de ovăz, paste făinoase, pâine prăjită, banane, avocado, sucuri proaspete de morcovi, cartofi, varză, ceaiuri din plante medicinale cu efect protector gastric (de gălbenele, muşeţel, sunătoare, tei, etc).

Taramentul este ușor de urmat, nu are efecte secundare, iar eficiența acestuia este dovedită clinic.

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.