facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-10
Vizualizari: 1007
Comentarii: 0
Despre Helicobacter pylori

Știați că 60% dintre români sunt purtători ai Helicobacter pylori?

Helicobacter pylori este o bacterie spiralată ce infectează 50% din populația globului  și 60% din populația Romaniei. Această bacterie pătrunde în organism printr-o varietate de căi (respirație, alimente, sărut, igienă precară, apă contaminată) și se instalează la nivelul mucoasei stomacului, putând determina numeroase afecțiuni, de la gastrită până la cancer gastric, duodenal sau de colon. Eradicarea infecției cu H. pylori este necesară, atât ca terapie a ulcerului gastroduodenal și a gastritelor cât și ca profilaxie pentru aceste afecțiuni maligne gastrice.

Incidența afecțiunilor gastrice care asociază Helicobacter pylori este crescută și reprezintă o reală preocupare atât pentru medici cât și pentru pacienți.

În aceste condiții, cercetarea fitoterapeutică  s-a îndreptat către acele plante medicinale  utilizate tradițional în afecțiunile gastrice care au și acțiune antibacteriană.  Pe parcursul ultimelor două decenii, numeroase studii in vitro și in vivo au demonstrat efectul inhibitor asupra H. pylori al unor plante medicinale. Pe lângă efectul de distrugere al acestei bacterii, plantele medicinale au efect antiinflamator local, protector celular și antiproliferativ, contribuind astfel la vindecarea leziunilor ulceroase și la prevenția apariției modificărilor de structură intestinală  și a cancerului gastric.

Află care sunt aliații naturii împotriva Helicobacter pylori, aici.

Recomandări Fares:

Helioscop -   Este un preparat fitoterapeutic, cu  formula complexă și unică care inhibă dezvoltarea bacteriei Hp, protejand astfel pereții stomacului.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri