BIOMICIN FORTE - Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

BIOMICIN FORTE

V-aţi dori să existe antibiotice fără efecte secundare? Vestea bună este că există!

Vă prezentăm BIOMICIN FORTE, capsule moi, antibacterian natural cu spectru larg de acţiune, pe bază uleiuri esenţiale pure, recomandat în infecții respiratorii de tip bacterian, însoțite de febră persistentă, tuse productivă, puroi în gât. Produsul are eficienţă confirmată clinic şi paraclinic. Avantajul formulei constă şi-n faptul că administrarea repetată nu produce rezistenţă, nu afectează flora intestinală şi este lipsit de reacţii adverse. Este o alternativă naturală pentru persoanele cu rezistență, intoleranță, alergii sau pentru cei care doresc să evite efectele adverse ale antibioticelor de sinteză.

În cazul persoanelor cu viroze respiratorii complicate bacterian, pentru un efect mai puternic recomandăm asocierea BIOMICIN FORTE capsule moi, cu BIOSEPT capsule, produs antiviral și antiinflamator natural.

Pentru eliminarea simptomelor specifice infecțiilor respiratorii se asociază produse naturale adecvate fiecărui simptom în parte. Le găsiți aici.


Gama antibacterienelor naturale cuprinde și produsul Biomicin capsule moi care împreună cu Enterostop capsule și ceai îl recomandam în caz de enterocolite; și produsul Biomicin urinar capsule moi, care în asociere cu Diurosept capsule și ceai, este un aliat serios în lupta contra infecțiilor urinare.


DR. DALIA FAUR
DR. DALIA FAUR
Specialist Fares, medic cu competență în apifitoterapie

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Dalia Faur ne vorbește despre Biomicin Forte

Recomandari de tratament

Produse recomandate

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE

 • Dumitru Neli
  Pt. un astm bronsic cu tuse si raguseala, este indicat Biosept? Biosept, A5, capsule

 • Dana
  Pentru roșu în gât, care când îmi trece când îmi revine. Ce as putea lua și acum am și o amigdala cu puroi, ce pot lua? Menționez ca am luat antibiotic și parcă mai rău mi-a făcut. Va rog să-mi dați o soluție. Biomicin Forte, A15, capsule moi

 • Fares
  Va recomandam comprimatele de supt Plantusin de gat, cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, 7-14 zile. Se poate asocia ceaiul Hapciu solubil, 2-3 cani pe zi. Se pot asocia si capsulele Biomicin forte si capsulele Biosept, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi Biosept, A5, capsule

 • Constantin
  Buna ziua.Am Diabet tip2 si Brosita trenanata.Ce imi recomandati. Multumesc Biomicin Forte, A15, capsule moi

 • Andrei
  Bună ziua! Ce schemă de tratament ați recomanda în caz de amigdalită? Mulțumesc! Biosept, A5, capsule

 • Ida
  Pentru vaginoza bacteriana ce putetisami oferiți. Biomicin Forte, A15, capsule moi