facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-05-26
Vizualizari: 735
Comentarii: 0
Zincul - specialist în dermatologie. Rezolvă o gamă vastă de probleme

Acnee, piele sensibilă, păr tern, unghii casante... zincul este soluția pentru toate. Acest mineral are un rol important într-o mulțime de procese fiziologice din organism, însă „celebritatea” și-a obținut-o mai ales în cabinetele de dermatologie, acolo unde medici îl prescriu frecvent.

Tratează acneeaF180 capsule

Datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatoare, zincul este candidatul ideal în tratamentul acneei. Reduce pustulele și chisturile care apar pe fond inflamator și accelerează vindecarea acestora, reglează secreția de sebum, reduce punctele negre, curăță și dă luminozitate pielii. Se folosește atât în cremele-tratament cu aplicare pe pielea afectată, cât și sub formă de suplimente alimentare. În definitiv, frumusețea vine din interior, dintr-un organism sănătos. Comprimatele sunt ușor de administrat și îmbunătățesc și alte funcții ale organismului, pe care le vom aminti imediat.

Previne ridurile

Majoritatea apelor termale pe care le pulverizezi pe față conțin zinc. La fel și cremele antirid. De ce? Pentru că acest mineral susține regenerarea pielii și are un puternic efect antioxidant, luptând cu radicalii liberi și prevenind, astfel, îmbătrânirea prematură.

E un foarte bun factor de protecție UV

Cremele care conțin oxid de zinc asigură protecție împotriva razelor UV. Este motivul pentru care zincul e ingredient nelipsit în cremele cu factor de protecție. Rolul lui este să se fixeze la suprafața pielii, unde acționează asupra imunității locale și previne riscurile de inflamare.

Susține sănătatea unghilor și a părului

Tot medicii dermatologi recomandă deseori suplimentele cu zinc în caz de cădere a părului. Această problemă apare pe fondul unui deficit din organism, zincul fiind cel care hrănește foliculul pilos. Astfel, înainte de a căuta cele mai bune șampoane și soluții pentru podoaba ta capilară, mai bine urmezi o cură cu zinc. Efectele se vor vedea și asupra unghiilor. Cele fragile, casante, care se rup ușor, vor deveni mai elastice și mai frumoase.

Mai mult decât atât, zincul susține fertilitatea, dar și sarcina, iar în combinație cu vitamina D3 ajută la mineralizarea oaselor și la întărirea imunității. Astfel, ești mai ferit de gripă și răceli. Iar în caz de îmbolnăvire, cercetările au arătat că administrarea suplimentelor de zinc încă de la primele simptome scade severitatea acestora și grăbește vindecarea.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri