facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-11-24
Vizualizari: 727
Comentarii: 0
Vitamina C naturala

Vitamina C, ca şi vitamina A, este necesară proceselor biochimice din celulele organismului nostru şi bunei funcţionări a sistemului imunitar, prevenind infecţiile virusale şi bacteriene.

Este un antioxidant puternic, protejând celulele de o îmbătrânire prematură, ajută la absorbţia fierului, contracarează formarea nitrozaminelor cauzatoare de cancer ş.a.

Vitamina C naturală Fares are ca surse fructe de cătină şi acerola, extract de fructe de măceşe şi ulei esenţial de lămâie.

Vitamina C din fructele de pădure – cătina, măceşele – este termostabilă, o calitate în plus faţă de cea din citrice.

Pentru femeile care iau anticoncepţionale, cât şi pentru persoanele care iau în tratament cronic Aspirină este necesar un supliment de vitamină C. Aspirina şi antiinflamatoarele nesteroidiene luate perioade lungi de timp, se menţin în concentraţii crescute şi epuizează vitamina C, mai ales dacă aportul acesteia este scăzut.

Vitamina C scade cu 40% nivelul histaminei din sânge, având astfel un rol important în diminuarea reacţiilor alergice.

Uleiul esenţial de lămâie din formula vitaminei C naturale de la Fares, aduce acid citric, malic, citrat de potasiu, săruri minerale şi oligoelemente – calciu, fier, siliciu, fosfor, mangan, cupru – vitamine din grupul B, vitaminele A şi PP.

Toate acestea sunt necesare unei bune desfăşurări a proceselor metabolice din celule şi deci a bunei funcţionări a sistemului imunitar.

Un organism sănătos reacţionează promt la orice factor perturbator al stării sale de echilibru morfo-funcţional.

Sursele naturale de vitamine şi de celelalte multe elemente necesare sunt cele mai bune.

Complexul de substanţe bioactive din plante, similaritatea cu cele din celulele corpului nostru, lipsa toxicităţii şi a pericolului supradozării, toleranţa foarte bună şi nu în ultimul rând eficienţa dovedită, fac din vitaminele naturale Fares alegerea cea mai bună pentru menţinerea stării de sănătate sau tratarea bolilor.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri