facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-11-23
Vizualizari: 1196
Comentarii: 0
Vitamina A naturala

Vitamina A este liposolubilă, adică este solubilă în grăsimi. Pentru o bună absorbţie a acesteia sunt necesare minerale şi grăsimi.

Se găseşte în alimente de origine animală sub formă de retinol şi betacaroten, iar în cele de origine vegetală sub formă de betacaroten.

Vitamina A este foarte importantă în funcţionarea normală a sistemului imunitar, stimulând creşterea numărului de limfocite T (cele care luptă împotriva infecţiilor).vitamina A f161

Intervine în metabolismul lipidelor scăzând nivelul colesterolului cu densitate joasă, fiind astfel unul din elementele de protecţie faţă de bolile cardio-vasculare.

Scade durata de evoluţie a unei boli, stimulând refacerea mai rapidă în perioada de convalescenţă.

Pentru ca organismul să beneficieze optim de vitamina A este necesară şi prezenţa complexului de vitamine B, vitaminele D, E, calciu, fosfor şi zinc.

Pentru obţinerea vitaminei A din depozitele existente în ficat este necesar zincul.

Deficienţa acestei vitamine duce şi la o scădere a vitaminei C.

Produsul natural de la Fares – Vitamina A naturală – are ca surse extractul de crăiţe, fructele de afine şi goji, morcov, extract de afine şi urzici.

Crăiţele, florile atât de bine cunoscute, conţin printre multe substanţe biologic active, uleiuri volatile bogate în tagetonă, flavonoizi, patuletină şi helenienă.

Heleniena – esterul acid dipalmitinic al luteinei -  este foarte importantă pentru că ameliorează sensibilitatea vizuală şi viteza de adaptare a ochiului, cu acţiune favorabilă în miopie, unele forme de retinită pigmentară şi în hemeralopie.

Patuletina scade permeabilitatea capilară, are acţiune antispatică şi hipotensoare.

Morcovul este bogat în betacaroten, afinele conţin mirtilină, provitamină A, vitamină C, iar urzica este şi ea bogată în provitamină A, vitaminele B2, C, E şi clorofilă, flavonoide, uleiuri esenţiale. Goji nu este o plantă autohtonă, dar se foloseşte foarte mult datorită conţinutului ridicat de carotenoide – betacaroten şi zeaxantină – care protejează retina ochiului prin absorbţia luminii albastre şi prevenind apariţia degenerescenţei maculare.

Iată un produs natural Fares, sursă importantă de vitamina A, foarte eficient în păstrarea capacităţii vizuale a ochilor, în prevenirea deteriorării vederii din diferite cauze şi în menţinerea unui sistem imunitar echilibrat.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri