facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-07-10
Vizualizari: 2444
Comentarii: 4
Vermicin Forte capsule moi

Formulă elaborată de Cornelia Decu Chaumont

Alternativă 100% naturală la substanţele alopate, compusă dintr-o formulă sigură şi complexă de 9 uleiuri esenţiale care acţionează pentru înlăturarea paraziţilor din tractul intestinal şi susţinerea capacităţii de apărare a organismului.

Evaluarea eficienţei produsului a demonstrat negativarea examenului coproparazitologic la 90% din cazuri şi ameliorarea simptomatologiei (meteorism, greaţă, colici, diaree, constipaţie, vărsături, erupţii cutanate) la toţi pacienţii monitorizaţi cu giardiază, oxiuriază şi ascaridioza, fiind lipsit de reacţii adverse, este bine tolerat şi nu necesită protecţie hepatică.

Uleiul esenţial de arbore de camfor

Datorită linaloolului şi cineolului are capacitatea de a distruge paraziţii intestinali în procent de 100%, în 60 min de la contactul cu aceştia, fără să afecteze imunitatea, efect demonstrat in vitro. Acesta induce sinteza oxidului nitric de către macrofage, care stimulează mecanismul de distrugere asupra Giardia.

Uleiul esenţial de tea tree

Este un remediu natural de mare ajutor în parazitozele intestinale, distrugând celulele protozoarelor în procent de 50% până la 100%. Principiul activ responsabil de această acţiune este terpinen-4-ol, care pe lângă acţiunea antihelmintică, are şi efect antibacterian pe bacteriile care produc infecţii gastro-intestinale.

Uleiul esenţial de scorţişoară chineazească

Are acţiune antibacteriană puternică cu spectru larg (coci, bacili), antivirală, antifungică şi antiseptică, datorită conţinutului de aldehidă cinamică şi eugenol, ceea ce îl face util în diaree, dizenterie, enterocolite infecţioase şi spastice şi alte tulburări digestive. Cele 2 principii active din uleiul esenţial inhibă producerea unei enzime esențiale a bacteriilor și/sau provoacă deteriorarea peretelui celular bacterian.

Studiile au arătat că uleiul esenţial de scorţişoară care conţine, în principal aldehidă cinamică, are activitate antihelmintică, fiind benefic în tratarea giardiazei, unde acţionează prin reducerea semnificativă a chisturilor în fecale şi a trophozoiţilor intestinali. De asemenea, este eficient şi în tratarea ascaridiozei (produsă de parazitului uman Ascaris lumbricoides), unde acţionează prin paralizia helminţilor în 18 ore şi moartea lor în 24 ore.

Uleiul esenţial de lemongrass

Poate ajuta la facilitarea asimilării nutrienţilor şi funcţionării sistemului digestiv, fiind de folos la atenuarea tulburărilor intestinale și tulburărilor digestive. În pus, poate preveni formarea gazelor excesive și crește diureza, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Uleiul esenţial de eucalipt

În concentraţia de 0,15 ml/ml, are activitate in vitro antihelmintică comparabilă cu cea a substanţei de referinţă albendazol, la concentraţia de 10mg/ml, în cazul paraziţilor, datorită prezenţei borneolului, cineolului, care produc paralizia şi în final moartea paraziţilor.

Uleiul esenţial de şovârv

Carcacrolul, din uleiul de șovârv este unul dintre cele mai puternice principii active care inhibă dezvoltarea parazitului intestinal Giardia şi are rezultate comparabile cu metronidazolul (antiparazitar standard); acţionează prin înhibarea creşterii celulelor patogene şi ataşării lor, inducându-le moartea.

Uleiul esential de lămâie

S-a arătat că uleiul esenţial de lămâie, prin limonen, are activitate atât bacteriostatică, cât şi bactericidă, în funcţie de doză şi este activ împotriva chiar şi a bacteriilor multi-drug rezistente. Astfel, se poate folosi în combaterea diferitelor infecţii din organism.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua, pentru o fetiță de 11 ani ce fel de vermicin recomandați?

Raspuns Fares: Vermicin cu miere şi propolis, sirop se poate administra de la varsta de 1 an.
Ana Maria Muntean
23 Februarie 2022

Bună ziua! As dori sa știu dacă unei persoane care i s-a administrat o pastila de Vermox (pentru ochiuri) poate continua cu Vermicin capsule.

Raspuns Fares: Buna ziua. Puteti continua cu Vermicin.
Tanasă Luminița Carmen
20 Februarie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri