×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Un tratament antimicrobian natural – CAPSULE MOI BIOMICIN FORTE

Articole de Specialitate

În plină iarnă riscul unor faringo-amigdalite, traheite sau bronşite este relativ frecvent.

Recomandarea noastră este de a apela la produse naturale cu eficienţă terapeutică confirmată.antibacterian natural

Capsulele Biomicin Forte care conţin ulei esenţial de cimbru şi cuişoare au proprietăţi antibacteriane şi antivirale cu spectru larg de acţiune având eficientă confirmată clinic şi paraclinic în 98% din cazuri.

Sunt recomandate şi pacienţilor care nu răspund la antibioticele de sinteză sau prezintă intoleranţe şi reacţii alergice.

Avantajul formulei constă şi-n faptul că administrarea repetată nu produce rezistenţă; capsulele pot fi administrate şi copiilor începând de la vârstă de 10 ani.

Pentru completarea schemei de tratament recomand asocierea produsului instant natural- Hapciu solubil. Combinaţia de uleiuri esenţiale şi extracte de plante din compoziţie îi conferă proprietăţi antiinflamatorii, antifebrile şi decongestionante la nivelul căilor respiratorii, iar gustul este plăcut şi reconfortant.

Astfel, se administrează Biomicin Forte câte 1 capsule de 3 ori pe zi la 1 ora după masă la care asociem 3-4 căni de Hapciu solubil care se consumă cald.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.