Un remediu tradiţional pentru afecţiuni contemporane – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Un remediu tradiţional pentru afecţiuni contemporane

Noutăți Fares

Afecţiunile hepatice ocupă un loc important în cadrul patologiei aparatului digestiv, patologie care deţine locul trei după afecţiunile cardiovasculare şi cele maligne.

Complexitatea funcţiilor ficatului validează etichetarea organului drept un laborator central al organismului care coordonează activităţile metabolice.

Ficatul gras sau steatoza hepatică, în termeni medicali, reprezintă o afecţiune a ficatului ce constă în încărcarea acestuia cu grăsime în exces şi perturbarea funcţiilor sale. Boala ficatului gras a devenit una dintre cele mai comune afecţiuni ale prezentului, o cauza a acesteia fiind stilul de viaţă haotic şi alimentaţia nesănătoasă. Ficatul gras sau steatoza hepatică este cea mai frecventă patologie hepatică.

Altă afecţiune frecventă la nivelul ficatului o constituie hepatita, fie că vorbim de tipul A, care face ravagii în comunităţile mari unde igiena este deficitară, fie că vorbim de tipurile B şi C care distrug ficatul pe ascuns. Conform statisticilor mondiale, una din 12 persoane suferă de hepatită, fără să ştie de acest lucru.

Rumex carbo este un preparat străvechi, cules de dr. Pavel Chirilă din tradiţia monahală românească.

Pentru a suţine bună funcţionare a ficatului şi a ajuta refacerea lui vă recomand RUMEX CARBO – un complex mineralizant de origine vegetală, folosit tradiţional pentru menţinerea sănătăţii ficatului. Rumex Carbo a fost testat clinic în cadrul departamentului de studii clinice al Centrul de Diagnostic şi Tratament “Dr. Victor Babeş” Bucureşti pe pacienţi cu hepatită virală C.

Studiul a arătat o scădere semnificativă a mediei valorilor transaminazelor (ALT/AST), menţinută şi la evaluarea de 3 luni de la oprirea administrării; s-a evidenţiat o creştere calităţii vieţii pacienţilor care au urmat cura. Nu s-au înregistrat efecte adverse în timpul tratamentului.

În funcţie de preferinţă îl găsiţi sub formă de capsule sau pulbere.

Povestea ”leacului”- relatată de prof.dr. Pavel Chirilă :

„Conţine pulbere carbonizată din: crenguţe de vită de vie, sâmburi de măslin, seminţe de struguri, rostopască, rizomi de stevia stânelor.

Rumex carbo este un leac străvechi, miraculos, transmis din generaţie în generaţie în soborul Mănăstirii Răteşti.

L-am cules şi l-am învăţat în mănăstire în urmă cu 25 ani, de la Maica Benedicta care mi l-a predat cu multă generozitate. Maica Benedicta l-a învăţat de la mama ei spirituală. Este o creaţie locală căci un leac asemănător nu am găsit în folclorul medical al altor popoare.

Experienţa empirică a Maicii Benedicta şi a generaţiilor dinaintea ei a demonstrat că remediul nu are reacţii adverse şi are în special un tropim hepatic.

Practic este un complex mineralizant de origine vegetală, cu concentraţii ideale şi efect trofic asupra organelor afectate.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.