facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-12-01
Vizualizari: 836
Comentarii: 0
Un fluviu de ceai

Puţini ştiu cât ceai medicinal sau ceai de slăbit sau de alte tipuri se produce anual la Fares. De fapt, nu neapărat cantitatea în sine contează, ci semnificaţia acestui volum uriaş de ceai de toate sortimentele şi în multe combinaţii.aroma parfumata

În fiecare an, Fares Orăştie produce peste 20 de milioane de cutii de ceai. Exact, 20 de milioane de cutiuţe de ceai, atât de fragile şi totuşi cu atât de multă sănătate şi stare de bine în ele, în doză concentrată.

Ei bine, dacă am pune cap la cap toate aceste 20 de milioane de cutiuţe de ceai, am putea acoperi o distanţa echivalentă aproape cu lungimea fluviului Dunărea – 2.800 de km – de la izvoarele din Germania până la vărsarea în Marea Neagră.

Atunci când contemplaţi o cutie cu 20 de plicuri de ceai pe raftul unui magazin, imaginaţi-vă 20 de milioane de astfel de cutii. Ceai de muşeţel, gălbenele, mentă, fructe de pădure, ceai medicinal, ceai de slăbit, pentru digestie, purificarea organismului şi multe altele. Ca picăturile de apă ce adunate formează maiestuosul fluviu Dunărea, cutiile noastre de ceai formează un fluviu de sănătate pentru voi!

 

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri