×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Un ceai tradițional pentru stomac

Tendințe

Sănătate din inima Daciei înseamnă în primul rând  ceaiuri. Și pentru că  am spus „ tradițional”, ceaiul U pentru Stomac (gălbenele, mentă, mușețel, troscot, păpădie, coada șoricelului, fenicul, roinița) – formula farmacistului Andrei Farago, fondatorul primei firme pentru cultivarea și prelucarea pe baze știintifice a plantelor medicinale, este o rețetă care și-a dovedit eficiența de-a lungul  zecilor de ani de folosire.

Este cicatrizant, hemostatic, antiinflamator și antimicrobian prin gălbenele, mușetel, troscot, coada șoricelului, mentă. Dintre acestea gălbenelele și mușețelul au acțiune epitelizantă, ajutând refacerea țesuturilor din profunzime.

Uleiurile esențiale din mentă, mușetel, roiniță, fenicul, au efecte antispastice, antiemetice, de reglare a motilității gastrointestinale, antialgice și calmante.

Acest ceai este recomandat în caz de  ulcer gastro-duodenal, gastrită hiperacidă, sindrom de reflux gastro-biliar, hernie hiatală, stomac spastic.

Se beau 3-4 căni pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.