facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-27
Vizualizari: 638
Comentarii: 0
Uleiurile esenţiale, la concurenţă cu medicamentele de sinteză

Atunci când te simţi rău şi ai nevoie de un remediu, apelezi la capsule, ceaiuri, tincturi sau la medicamente de sinteză. Dar uleiurile esenţiale le-ai încercat? Sunt remedii naturale puternice, adevărate medicamente recomandate pentru diferite organe ale corpului uman. Nu dau dependentă şi nu au efecte secundare nocive, fiind, astfel, o portiţă de scăpare pentru cei ce nu tolerează unele pastile. În plus, reprezintă chiar o metodă plăcută de tratament. Ţi-am trezit interesul? Îţi spunem mai multe.

Aromaterapia, o ramură a fitoterapiei, se bazează pe efectul aromelor uleiurilor volatile din plante medicinale. Este o formă de tratament deosebit de plăcută şi de comodă. Faţă de alte mijloace de tratament care acţionează asupra unui singur organ, uleiurile esenţiale sunt benefice atât pentru trup, cât şi pentru minte şi suflet. Îţi dau o stare generală de bine, de relaxare, de optimism.

Aceste uleiuri se obţin din plante medicinale, prin distilare cu vapori de apă. Metoda este naturală, astfel încât să nu se distrugă substanţele active. Principiul de extracţie este acelaşi de 6.000 de ani, doar tehnicile au evoluat. Uleiurile esenţiale se utilizează din antichitate ca aromatizante, condimente, parfumuri sau medicamente. Însuşi Hipocrate, părintele grec al medicinei (460-370 î.Hr.) recomanda tratamentul cu aceste produse, care au trecut cu succes proba timpului şi sunt la mare căutare şi în zilele noastre. Administrate corect în funcţie de afecţiune, uleiurile esenţiale se dovedesc de multe ori superioare substanţelor de sinteză sau chiar unor antibiotice.

În prezent, numeroase companii farmaceutice din Germania produc medicamente aromaterapeutice, pe bază de uleiuri esenţiale. În SUA, interesul pentru această ramură este şi mai dezvoltat. Astfel, la Universitatea de Medicină din Philadelphia există o catedră de Fitoterapie, iar în cadrul acesteia aromaterapia are un loc important.

La noi în ţară, Fares se ocupă de zeci de ani de studiul uleiurilor esenţiale, întreaga experienţă regăsindu-se în produsele Biosept. În urma studiilor clinice, acestea şi-au obţinut pe bună dreptate titulatura de „antibiotice naturale”. Încearcă-le şi tu!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri