facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-19
Vizualizari: 1815
Comentarii: 0
Uleiuri esenţiale în compoziţia siropului Biosept

Siropul Biosept are o compoziţie complexă, conţinând echinaceea, sovârv, cimbrişor, lichen de piatră, rizomi de ghimbir, frunze de măslin, scorţişoară, cuişoare, extract de andrographys paniculata, tinctură de propolis şi uleiuri esenţiale. Acestea sunt substanţe cu efect antiinflamator, antibacterian, antiviral, şi emoliente ale mucoasei bronşice şi antitusive.imunostimulent

Acţiunea substanţelor active din Biosept este completată şi întărită de uleiurile esenţiale de lămâi, scorţişoară şi geraniu, acesta din urmă având un puternic efect antibacterian şi antiinflamator. Uleiul de geraniu se asociază bine, potenţându-şi eul, cu uleiul esenţial de lămâi şi cel de scorţişoară.

Uleiul esenţial de lamâi este un ulei preţios, astfel că un kilogram de esenţă se obţine din aproximativ 3000 de lămâi. Efectele sale sunt antibacteriene, antifebrile şi de tonic general. Pe de cealaltă parte, uleiul esenţial de scorţişoară se obţine prin extracţie la abur, din frunze şi scoarţă. Acesta conţine în proporţie de aproximativ 70-75 % eugenol, substanţa activă cu cel mai puternic efect antibacterian şi antiviral.

Împreună, toate componentele Biosept îl fac un remediu foarte eficient în tratarea afecţiunilor acute respiratorii, bacteriene sau virale. Produsul se recomandă atât copiilor după  vârsta de 1 an, cât şi adulţilor. Copiilor între 1 şi 5 ani se administrează 1-3 linguriţe pe zi, între 6 şi 12 ani se administrează 4-5 linguriţe pe zi, iar peste vârsta de 12 ani, 3 linguri pe zi.

 

Dr Luminiţa Sârcă

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri