facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-02-17
Vizualizari: 846
Comentarii: 0
ULEIUL ESENȚIAL DE DAFIN

Dafinul sau Laurus Nobilis este originar din Orientul Mijlociu dar se găsește în majoritatea zonelor mediteraneene. Frunzele sale sunt un condiment pentru mâncare. Dafinul este un arbust sempervirescent cu frunze ușor ondulate pe margini, ce se folosesc ca și condiment. În zona de origine dafinul poate ajunge la înălțimi de peste 18 metri, suportă tăierile și poate fi modelat în forma dorită.

Dafinul, pe lângă utilizarea variată în prepararea mâncărurilor, este cunoscut și apreciat ca remediu natural în tratarea câtorva afecțiuni. Printre cele mai cunoscute afecțiuni care pot fi vindecate cu ajutorul dafinului se număra infecțiile (orale, intestinale), reumatismul, alcoolismul, aringita, anorexia, afecțiunile respiratorii.

Uleiul esențial de dafin, extras din frunzele arbustului, intră în componența multor unguente, în special cele utilizate pentru calmarea diferitelor manifestări ale durerii. Proprietățile terapeutice ale ceaiului de dafin sunt cunoscute mai ales în tratarea reumatismului cronic, afecțiunilor nervoase și afecțiunilor orale.plantusin capsule

Uleiul esențial de dafin are efect mucolitic, demonstrat în studii: eucaliptolul (componentul majoritar al uleiului) descompune sau dizolvă mucusul și facilitează astfel îndepărtarea secrețiilor din tractul respirator de către epiteliul ciliat, proces cunoscut sub numele de clearance-ul mucociliar. În plus, acționează și ca antispastic, astfel reduce spasmele de la nivel respirator asociate cu tusea.

Acest ulei esential de dafin, se regăsește în formula produsului, Plantusin ușurează expectorația, capsule moi, din 6 uleiuri esențiale, se adresează pacienților care prezintă tuse cu expectorație, în cadrul infecțiilor respiratorii acute și cronice.

Produsul s-a dovedit eficient ca unic tratament în 96.77% din cazurile de infecții respiratorii acute și cronice acutizate ( bronșită cronică acutizată, astm bronșic în exacerbare, bronșiectazie suprainfectată). Tusea productivă a dispărut după 6 zile la 61,29% dintre persoane și s-a redus cu 50% la celelalte persoane. Durerea în piept asociată tusei a dispărut in 95% din cazuri. Sputa a devenit absentă dupa 5 zile la 55% dintre persoane.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri