facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-14
Vizualizari: 834
Comentarii: 0
Uleiul esențial de cimbru

Atunci când ne simţim rău şi avem nevoie de un remediu, apelăm de cele mai multe ori la medicamente de sinteză şi uităm că pentru fiecare afecţiune există remedii naturale, fără efecte secundare nocive și a căror eficienţă terapeutică este dovedită ştiinţific.tonic digestiv

Un astfel de remediu natural este cimbrul, despre care se spune că este una din cele mai puternice plante medicinale din lume. De altfel, faima lui e străveche. Pliniu cel Bătrân îl menționează în scrierile sale, iar medicii greci și, mai târziu, cei romani, îl recomandau frecvent contra bolilor digestive și a celor respiratorii. Dacii îl numeau cimbrul "cinuboila" și îl foloseau atât în alimentație, cât și ca remediu natural în tratarea diferitelor afecțiuni.

Cimbru de cultură (Thymus vulgaris) este diferit  de cimbrul de grădină (Satureja hortensis), care este o cu totul altă specie. Studii ample realizate în Germania, Marea Britanie, Turcia, Rusia, Spania, Romania etc., au demonstrat puternica sa activitate antimicrobiană, antivirală, antiparazitară şi antifungică, fiind folosit în combaterea infecțiilor urinare şi cutanate, a parazitilor intestinali, bronșitei, sinuzitei şi enterocolitelor. De asemenea, cimbrul împiedică depunerea grăsimilor pe vasele de sânge.

Despre uleiul esențial de cimbru se pot spune multe, fiind cu adevarat un remediu natural „miraculos”, însă noi vă mai dezvăluim un singur lucru: găsiți uleiul esențial de cimbru în capsulele moi de la Fares- Biomicin Forte!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri