facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-12-18
Vizualizari: 2932
Comentarii: 0
Uleiul de cătină cu gălbenele și sunătoare tratează ulcerul

Ulcerul este una din bolile omului modern. Un prim simptom al ulcerului este durerea stomacului, asociată cu o stare generală de disconfort. Durerea de stomac, însoțită de arsuri, poate să apară și să dispară din senin. Uneori, dispare când mănânci și apare din nou câteva ore mai târziu, cel mai adesea în timpul nopții. De asemenea, bolnavul se simte balonat, își pierde pofta de mâncare, are senzația de greață și de vomă. Ulcerul este adesea însoțit de oboseală și de senzația de slăbiciune. Netratat, ulcerul se poate extinde în timp și pot apărea noi simptome: vărsături sau scaune cu sânge și scădere în greutate. Toate acestea sunt însoțite de arsuri ce nu dispar cu una, cu două. Oricât de avansat ar fi ulcerul, el poate fi tratat pe cale naturală.

O schemă de tratament verificată clinic este următoarea: în prima lună se administrează Ulei de cătină cu gălbenele și sunătoare, câte 25 de picături cu 30 de minute înaintea meselor principale, împreună cu o soluție de Propolis glicolic, câte 20 de picături luate pe pâine. După cele trei mese principale recomandăm administrarea de Ceai gastric, cât mai cald posibil.

În următoarele 4-6 săptămâni se continuă tratatmentul cu Capsulele Stomac Sănătos, câte 2 capsule de 3 ori pe zi înaintea meselor și Ceai U, pentru stomac, rețeta Farago. În toată această perioadă este bine ca pacientul să evite alcoolul, fumatul, antiinflamatoarele și mâncărurile condimentate.

Uleiul de cătină cu gălbenele și sunătoare conține ulei din fructe de cătină, extracte uleioase de flori de gălbenele şi sunătoare. Este un excelent cicatrizant al mucoasei gastrice. În plus, el are un efect tonic general, antianemic, vitaminizant, imunostimulator, regenerator al pigmenților retinieni, antioxidant și antiinflamator.

Este recomandat în ulcerul gastric și duodenal, afecțiuni hepatice, rectocolită ulcero-hemoragică, anemii, astenie, afecţiuni oculare. Extern poate fi utilizat în tratamentul local al eczemelor, arsurilor, alergodermiilor, rănilor, rinite acute şi cronice (picurat în nas) și pentru fisuri anale.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri