facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-06-27
Vizualizari: 771
Comentarii: 0
Ulei esențial de scorțișoară – antibacterian natural pentru infecțiile urinare

Deși scorțișoara este disponibilă pe tot parcursul anului, gustul aromat și dulce al scortișoarei este un condiment potrivit pentru lunile friguroase. Scorțișoara are o istorie lungă, atât ca un condiment, cât și ca un medicament. Se obține din coaja maro al arborelui de scorțișoară, fiind disponibilă uscată, sub formă tubulară sau pulbere. Există două soiuri de scorțișoară, din China sau Ceylon (Sri Lanka) au un gust similar, dar cea din ceylon este ușor mai dulce, mai rafinată și mai dificil de găsit pe piața locală.

Din scoarța aborelui se obține și uleiul esențial, prin distilare cu vapori de apă. Acesta este bogat în aldehidă cinamică, principalul component activ cu rol antiinfecțios general important.

Escherichia coli este cel mai dominant agent patogen care provoacă infecții ale tractului urinar (ITU), dar antibioticele cel mai frecvent prescrise nu vindecă întotdeauna eficient infecția din cauza bacteriilor persistente inactiv. În acest studiu, s-a evaluat activitatea a 140 de uleiuri esențiale împotriva E. coli uropatogenă în fază staționară UTI89 și am identificat 39 de uleiuri esențiale la o concentrație de 0,5%, 8 uleiuri esențiale la o concentrație de 0,25% și 3 uleiuri esențiale la o concentrație de 0,125% care au activitate ridicată împotriva E. coli în faza staționară. Printre primele uleiuri esențiale se numără cel de scorțișoară și oregano care ar putea eradica faza staționară a E. coli la o concentrație scăzută de 0,25% după expunere de trei sau cinci zile.

A20 cps moi Biomicin Urinar

Uleiul esențial de scorțișoară este eficient odată ce infecția s-a declarat. Este indicat să-l consumi înainte de o excursie în zone tropicale, unde organismului tău va avea nevoie de timp să se obișnuiască cu bacteriile prezente. Îl poți folosi și dacă consumi alimente nu foarte proaspete, carne insuficient gătită sau legume prost spălate. Uleiul esențial de scorțișoară este un antiseptic recunoscut. Într-adevăr, nicio bacterie, germen sau virus nu scapă de el. Cu spectrul său larg pe bacterii, uleiul esențial de scorțișoară este deosebit de eficient împotriva multor tulpini de bacterii E. coli. Prin urmare, este un mare aliat pentru a lupta împotriva infecțiilor repetate ale tractului urinar într-un mod sigur și natural.

Uleiul esențial de scorțișoară se regăsește în capsulele moi Biomicin urinar alături de încă 2 uleiuri esențiale de oregano și cimbru, care se adresează persoanelor cu infecţii urinare de cauză bacteriană (cu E. coli; Klebsiella, Enterobacter, Enterococi, Pseudomonas, Acinetobacter, Proteus). Produsul are o eficiență de peste 95% în negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar.

Bibliografie

Xiao S, Cui P, Shi W, Zhang Y. Identification of essential oils with strong activity against stationary phase uropathogenic Escherichia coli. Discov Med. 2019 Oct;28(154):179-188. PMID: 31926578.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri