facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-02-11
Vizualizari: 871
Comentarii: 2
Ulei esențial de Rozmarin

Rozmarinul este o plantă binecunoscută provensală. Este folosit pe scară largă în gătit, dar își are locul și în aromaterapie. Dintre uleiurile esențiale de rozmarin, cel de rozmarin bogat în cineol, originar din zona mediteraneană din Magreb, este cel mai puternic antiinfecțios. Se folosește pe scară largă pentru decongestionarea și eliberarea căilor respiratorii. Nume latin: Rosmarinus officinalis L. cineoliferum. Partea distilata: varfuri inflorite.

Uleiul esențial de Rozmarin este foarte concentrat în 1,8-cineol, alfa-pinen, beta-pinen și camfor. Aceste molecule diferite îi conferă următoarele proprietăți principale:

*expectorant, mucolitic (α-pinen, 1,8-cineol): cineolul stimulează glandele mucoase, care subțiază mucusul și facilitează expulzarea acestuia din tractul respirator. Alfa pinenul contribuie, de asemenea, la eliberarea căilor respiratorii.efect antiviral rapid

*antiviral: cineolul inactiveaza virusurile inainte de faza de absorbtie în celula gazdă, de asemenea inhibă și replicarea virusurilor.

*spasmolitic și bronhodilatator: relaxează mușchii netezi ai traheei, acest lucru duce la o respirație mai relaxată. Un studiu din 2018 a arătat că rozmarinul poate reduce simptomele astmului la persoanele care nu au observat îmbunătățiri față de tratamentele tradiționale. Participanții la acest studiu au observat o scădere a simptomelor de astm, cum ar fi tusea, producția de spută și respirația șuierătoare.

Astfel, datorită acestor efecte, uleiul esențial de rozmarin are tropism pe aparatul respirator, fiind eficient în infecțiile respiratorii de natură virală.

Uleiul esențial de rozmarin îl regăsim în produsul Biosept forte, sub forma de soluție sau capsule moi, cu efect antiviral natural, reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează de la primele administrări.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua,
Fiica mea, însărcinată în 2 luni are ureaplasma. Considerați ca produsul dvs Biomicin forte poate fi administrat în sarcina? Va mulțumesc anticipat pentru un răspuns.
Micaela Jugravu

Raspuns Fares: Buna ziua. Biomicin forte nu se poate administra in perioada de sarcina. In aceasta perioada se poate administra capsulele Biosept Mami, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2 saptamani si argint coloidal din comert .Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua. Multa sanatate!
Micaela Jugravu
27 Februarie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri