facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-03-18
Vizualizari: 556
Comentarii: 0
Ulei Esențial de palmarosa - antiviral și antiinflamator la nivel respirator -

Palmarosa este o plantă erbacee înaltă din familia lemongrass, care crește în pâlcuri în zonele tropicale. Este uneori poreclită „mușcata indiană” datorită parfumului său delicat, asemănător cu cel al trandafirilor și mușcatelor. În medicina ayurvedică, planta Palmarosa este folosită pentru proprietățile sale antidiabetice, antiinfecțioase și diuretice. Astăzi, alături de citronella și lemongrass, Palmarosa este una dintre ierburile aromatice utilizate pe scară largă pentru extragerea uleiului esențial în scopuri cosmetice și industriale.

Uleiul esențial de Palmarosa este considerat deodorantul natural prin excelență. Are proprietăți foarte bune antibacteriene și antivirale, se opune dezvoltării microbilor, virusurilor și mirosurilor neplăcute în timp ce te învăluie într-un parfum moale, floral și proaspăt. De asemenea, proprietățile sale de regenerare și vindecare a pielii îl fac util în tratarea problemelor dermatologice.efect antiviral rapid

Nume latin: Cymbopogon martini (Roxb.) W.Watson. Parte distilata: iarba, prin distilare cu vapori de apă.

Uleiul esențial de Palmarosa este foarte concentrat în geraniol și acetat de geranil. Aceste molecule diferite îi conferă următoarele proprietăți principale:

*antiviral : Principiile active din uleiul esential de palmarosa (geraniolul) inhibă replicarea virusurilor și le elimină.

*imunostimulent

*antinflamator

Uleiul esențial de Palmarosa are multe utilizări medicinale, este capabil să reducă febra datorită proprietăților sale antivirale, antibacteriene și antiseptice. Prin urmare, fie că febra se datorează fie unei infecții virale, fie bacteriene, acest ulei ajută la scăderea acesteia și la calmarea sistemului.

Uleiul de Palmarosa limitează și inhibă duplicarea virusului și îl elimină cu succes. Tratarea virusurilor nu este o sarcină ușoară și este foarte diferită de uciderea bacteriilor. Datorită efectelor specifice este eficient în cazul problemelor respiratorii și ORL: rinofaringitei, gripei, bronșitei, sinuzitei.

Uleiul esențial de palmarosa îl regăsim într-o formulă sinergică din 8 uleiuri esențiale și un extract uleios concentrat, în produsele Biosept forte capsule moi și soluție, cu efect și absorbție rapidă, recomandate pacienţilor cu infecții respiratorii de natură virală.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri