facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-05-15
Vizualizari: 167
Comentarii: 0
Turmericul, efect antiviral prin curcumină

Curcumina (diferuloilmetan) este curcuminoidul primar derivat din rizomul turmericului și este de obicei folosită ca și colorant alimentar. În plus, curcumina a fost utilizată pe scară largă în medicina tradițională în toată Asia, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și de vindecare a rănilor. Cercetările moderne au demonstrat, de asemenea, că curcumina are diverse funcții biologice, fiind raportate proprietăți anti-cancer, antioxidante și antimicrobiene. Curcumina poate acționa nu numai ca un compus anti-fungic și anti-bacterian, ci și ca un compus anti-viral, inhibând replicarea pentru o gamă largă de viruși.

Prima sugestie că curcumina ar avea proprietăți antivirale a venit în anii 1990 odată cu descoperirea faptului că ar putea inhiba proteaza virală a virusului imunodeficienței umane (HIV) in vitro. De atunci, numeroase studii au raportat proprietățile antivirale ale curcuminei împotriva unui set divers de viruși, inclusiv a celor cu genomi ARN și ADN, atât înveliți, cât și neînveliți.

De exemplu, curcumina este un inhibitor puternic al virusului gripal A și probabil își exercită efectul în mai multe etape diferite ale ciclului de viață al virusului. Incubarea experimentală a virusului gripal A cusirop bebe biosept a19 curcumină a avut ca rezultat reducerea infecțiozității.

Rezultatele studiilor au mai indicat faptul că curcumina nu numai că este capabilă să inhibe replicarea virusului gripal A, dar și atenuează boala pulmonară indusă de acesta.

S-a speculat, de asemenea, că curcumina ar putea inhiba replicarea SARS-CoV-2, deoarece s-a demonstrat deja că curcumina inhibă replicarea SARS-CoV-1, coronavirusul care a provocat epidemia din 2003.

Turmericul intră în compoziția produsului Sirop Bebe Biosept, cu fructoză, ce luptă împotriva virusurilor respiratorii. Plantele medicinale din compoziția siropului elimină agenții patogeni de la nivelul sistemului respirator. Fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația. Contribuie la menținerea imunității. Protejează flora intestinală. Administrare sigură și ușoară datorită seringii dozatoare.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri