×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tulburarile digestive si tratamentul cu plante medicinale

Sfaturi Practice

Stomacul, asa cum am prezentat si in alte articole, este un organ foarte complex structural si functional. Este un organ gastroneuroendocrin, realizând o parte importantă din digestia alimentelor ingerate si contribuind la starea noastră de bine fizică şi psihică.protejeaza mucoasa gastrica

Serotonina, hormonul “fericirii“, se secretă in proporţie de 90% la nivelul stomacului si a primei părţi a duodenului. Conexiunile nervoase cu sistemul nervos central şi cu sistemul nervos vegetativ determină reacţii sensibile la stările noastre emoţionale si la stres, indiferent de cauze.

Medicamentele de sinteză modifică aceste reacţii atât timp cât sunt administrate, simptomatologia revenind când se întrerupe tratamentul şi cauzele persistă. Plantele medicinale acţionează prin fitocomplexul pe care îl conţin atât asupra fizicului cât şi psihicului, reglând tulburările existente. Produsul natural Fares – Stomac sănătos – conţine plante medicinale cu efect de reglare a secreţiilor gastrice, efect cicatrizant, antiinflamator şi antialgic.

Produsul Stomac sănătos are în compoziţie flori de gălbenele, iarba tâlharului, frunze de pătlagină şi rizomi de obligeană, plante care în această formulă au vindecat gastrite şi gastroduodenite, esofagita de reflux, ulcere duodenale. Evaluările clinice şi endoscopiile esogastriceduodenale efectuate în clinici universitare sunt dovezi concrete ale acţiunii şi eficienţei lor.

Aceste plante sunt administrate sub formă de capsule, 3-4 /zi, cu aproximativ 15-20 minute înainte de masă, o perioadă de 4-6 săptămâni.

Dr Luminiţa Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.