facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-12-09
Vizualizari: 1239
Comentarii: 0
Trusa verde de prim ajutor în răceală şi gripă

E un frig cumplit, suntem în plin sezon al răcelilor, nu se ştie niciodată când te loveşte boala. Trebuie să fii mereu pregătit. Fiecare ar fi bine să aibă acasă o „trusă verde de prim ajutor” în răceală, care să conţină remedii naturiste pentru tuse, dureri în gât, nas înfundat sau durere de cap. Îți recomandăm:antiinflamator

Un ceai de cimbru sau de cimbrişor. Aceste plante medicinale sunt printre cele mai puternice în lupta cu răceala. Dacă ai în casă unul dintre aceste ceaiuri, eşti aproape salvat. Are rol antiviral, antibacterian, expectorant, antifungic şi antiinflamator. Tratează nasul înfundat, tusea, faringita, bronşita.

Un ulei esenţial de eucalipt sau de mentă. Când ai nasul înfundat, trebuie să faci inhalaţii ca să uşurezi respiraţia şi să nu laşi mucusul să se acumuleze. Adaugă în apa fierbinte ulei esenţial de eucalipt sau de mentă, acestea fiind antiinflamatoare, antiinfecţioase.

O tinctură de propolis. Face minuni în cazul durerilor în gât. Pune câteva picături pe pâine sau într-o linguriţă cu miere.

Un sirop de tuse. Ţi-l recomandăm pe cel de pătlagină pentru că este expectorant, emolient, antispastic şi antiinflamator. Acelaşi efect benefic îl are siropul de ridiche neagră. Ambele sunt bune şi pentru copii.

Scoarţă de salcie. Decât să iei o aspirină, atunci când simţi că receşti, te doare capul, faci febră, mai bine iei ceva natural, care are acelaşi rol, însă fără niciun efect secundar. Scoarţa de salcie conţine acid salicilic, fiind considerată un analgezic şi un antifebril natural. Se poate consuma ca decoct sau pulbere administrată sublingual.

 Mai poți păstra în casă, la-ndemână, produse Fares din gamele Hapciu și Biosept, care conțin ceaiuri, capsule, siropuri, uleiuri esențiale și noul produs solubil - alternativa naturală în tratamentul răcelii.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri