facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-04-22
Vizualizari: 189
Comentarii: 0
Trucuri inedite pentru a combate astenia de primăvară

Foarte mulți oameni sunt afectați, în această perioadă, de astenia de primăvară. Se simt triști, obosiți, lipsiți de energie, suferă de dureri de cap, de palpitații, iritabilitate, au o capacitate de concentrare și de muncă reduse. Astenia de primăvară nu este periculoasă, ci doar neplăcută. Durează de la câteva zile la câteva săptămâni și, în general, trece de la sine. Dacă vrei să scurtezi perioada, să ameliorezi simptomele și să depășești cu bine acest episod, apelează la câteva soluții la îndemână!

  • Fă mișcare! Chiar dacă te simți fără pic de vlagă, încearcă să te mobilizezi! Exercițiile fizice, mai ales cele făcute în aer liber, în natură, ajută la oxigenarea creierului și la eliberarea endorfinelor, substanțe chimice care reduc nivelul de stres.
  • Ieși cu prietenii! Cei din jur au o influență fantastică asupra stării tale emoționale. Astfel, încearcă să eviți persoanele negative și să te înconjori de oameni dragi, pozitivi, optimiști. Pot fi cei mai buni psihologi.
  • Ascultă muzică veselă, energizantă, și evită baladele triste care îți adâncesc starea depresivă.
  • Concentrează-te pe pasiuni, pe lucrurile care te relaxează! Îți place să  citești, să te uiți la filme? Foarte bine, însă optează pentru comedii. Nu e greu deloc să ieși din starea de rău, trebuie doar să vrei!
  • Alimentația are un rol important. E bine să mănânci cât mai multe verdețuri, fructe și legume proaspete, bogate în magneziu. Organismul nostru le-a dus lipsă în sezonul rece. Dieta ta e indicat să mai conțină alimente bogate în vitamina B, pentru că energizează organismul și elimină senzația de oboseală, fructe de pădure și legume bogate în antioxidanți care întăresc imunitatea și revigorează organismul. De asemenea, sunt esențiale alimentele bogate în triptofan, un aminoacid care stimulează secreția de serotonină și ne face să ne simțim mai bine (se găsește în lactate, ouă, pește, citrice, ananas, căpșune, mango, avocado, nuci,
  • leguminoase). Mierea, polenul și lăptișorul de matcă au efect energizant și tonic pentru sistemul nervos.
  • Suplimentele naturale sunt de mare ajutor. Există ceaiuri și capsule din plante medicinale cu efect tonic general, mineralizant, de stimulare a imunității, tonifiere a sistemului nervos și de creștere a adaptării organismului la stres.Ulei Distonoplant roll on N156
  • Folosește-te de uleiuri esențiale. Cele de lavandă, rozmarin, mușețel sau bergamot, puse în lampa de aromaterapie, îmbunătățesc starea mentală, calmează, reduc anxietatea. Specialiștii Fares au creat o rețetă specială dintr-un mix de uleiuri esențiale care se pot aplica discret la încheietura mâinii sau în zona frunții și a tâmplelor.
  • Ai grijă de tine. Când te simți dezolant, ai tendința să te îmbraci pe măsură, să nu mai acorzi atenție ținutei și aspectului exterior. Greșit, pentru că îți accentuează starea! Alege haine în culori vesele, care să te facă să te simți mai încrezătoare în tine; machiază-te, fă-ți manichiura, îngrijește-te și vei vedea că altfel te privești în oglindă!
  • Dormi cât mai mult! Când ești odihnit(ă), toate se văd altfel, ai mai multă putere, mai multă energie, gândești mai limpede și nu te lași pradă gândurilor negre.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri