facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-07-08
Vizualizari: 681
Comentarii: 0
TROSCOT – un diuretic eficient

Troscotul (Polygonum aviculare) este o plantă erbacee anuală, din familia Polygonaceae, cunoscută sub mai multe denumiri populare: hericică, iarba găinilor, târșoacă, troscovă, troscoțel. În scopuri medicinale se recoltează părțile aeriene, prin smulgerea plantei și îndepărtarea rădăcinilor și a părților inferioare, lemnificate.ceai la punga

Componenți principali: flavonoide (aviculoarozida), rezine, ceruri, vitamina C, grăsimi, zaharuri, mucilagii, ulei volatil, tanin și substanțe minerale bogate în acid salicilic liber și combinat. Are proprietăți astringente, diuretice, hipotensive, antitusive și mineralizante.

Troscotul se utilizează în medicina tradițională pentru acțiunea diuretică și este indicat în afecțiunile renale și vezicale, în retenții urinare, litiază urinară și biliară, gută.

Mai multe monografii și manuale au descris utilizarea troscotului pentru tratamentul infecției tractului urinar cu urinare dureroasă dificilă, pietrelor la rinichi și calculi biliari, gutei datorită efectului diuretic.

Activitatea diuretică a Polygoni avicularis herba a fost descrisă și în Farmacopeea Uniunii Sovietice. În Lituania, înainte de 1990, Polygoni avicularis herba era disponibil ca medicament cu indicație pentru tratamentul tulburărilor tractului urinar. În Letonia, din 1999 până în 2006, un medicament care conține Polygoni avicularis herba a fost utilizat pentru a curăța tractul urinar și în caz de pietre la rinichi.

Troscotul se regăsește în produsul Ceai Diuretic, alături de 9 plante medicinale, care contribuie la funcţionarea normală a tractului urinar, la îmbunătăţirea eliminării pe cale renală a apei, menţinerea sănătăţii tractului urinar, susţin funcția excretoare a rinichilor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri