facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 17888
Comentarii: 19
Tratează infecţiile urinare cu antibiotice din natură!

Infecţiile urinare sunt, pe cât de periculoase, pe atât de chinuitoare. Cauzate în general de bacterii de tipul stafilococilor, streptococilor sau E. coli, ele provoacă dureri şi usturimi la urinare, dureri abdominale, febră. Afectează mai mult femeile care, în asemenea momente, au o stare generală de rău şi abia dacă pot sta 10 minute departe de toaletă. Pentru problema aceasta se prescriu de obicei antibiotice, despre care ştim deja că au efecte adverse. Unele femei au infecţii repetate şi, dacă iau mereu antibiotice de sinteză, bacteriile vor dezvolta rezistenţă, în timp ce sistemul imunitar va fi tot mai slăbit. De aceea, mult mai indicate sunt antibioticele naturale – sunt eficiente, nu dau dependenţă, nu au efecte adverse.mentine sanatatea genitala

Frunzele de măslin au, potrivit numeroaselor studii, un efect antibiotic cu spectru larg. Produsele naturiste care le conţin pot concura fără probleme cu orice antibiotice de sinteză şi sunt eficiente inclusiv împotriva bacteriilor care cauzează infecţii urinare.

Coada calului este o plantă medicinală care susţine funcţia excretorie a rinichilor şi tratează cistitele, are efect diuretic, antiseptic, remineralizant. Poţi să bei până la trei ceaiuri pe zi, însă poţi să faci şi băi locale. Atât extern, cât şi intern, mai poţi folosi ceaiuri de sunătoare, gălbenele şi muşeţel, care au acţiune antiinflamatoare, antiseptică, antimicrobiană.

Ceaiul de codiţe de cireşe este şi el un diuretic natural, antiinflamator şi astringent, fiind recomandat în mai multe afecţiuni ale căilor urinare. Nu strică să bei şi preventiv, de câte ori ai ocazia, deoarece susţine buna funcţionare a rinichilor.

Aţi văzut vreun bărbat bând suc de merişoare? Nu, sau foarte rar. Iar asta pentru că e un foarte cunoscut „remediul naturist pentru femei”. Aceste fructe sunt diuretice, antiseptice, au proprietăţi antiinflamatoare, astringente şi antioxidante. Consumă-le chiar şi preventiv, pentru că sunt bogate în vitamina C. Aceasta creşte aciditatea urinei, fapt care împiedică dezvoltarea şi înmulţirea bacteriilor care provoacă infecţia. Alte fructe de pădure bogate în vitamina C şi recomandate în infecţii urinare sunt afinele. Şi ele conţin substanţe cu proprietăţi antibiotice care elimină bacteriile din vezica urinară.

Mai poţi folosi fructe de ienupăr, care au puterea de a elimina infecţia, stimulând organismul să lupte împotriva bacteriilor dăunătoare. Sunt un adevărat remediu naturist pentru vezică, rinichi şi prostată.

În plus, ai mare grijă la dietă. Consumă cât mai multe lichide, mănâncă ceapă, usturoi, şi ele antibiotice naturale, precum şi alimente bogate în vitamina C.

Recomandarea Fares: capsule, ceai şi tinctură din gama Diurosept, antibiotice naturale, ca Biomicin Urinar, cu efect dezinfectant, antiinflamator urinar şi diuretic. Încearcă şi ceaiul Ginosept, cu flori de gălbenele, muşeţel şi sunătoare, pe care îl poţi folosi atât intern, cât şi extern.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Pentru mâncărimi in zona intima ,și o senzație de căldură ,ce îmi recomandați !

Raspuns Fares: Bună dimineața. În caz de vulvovaginită, leucoree, vă recomandăm Ginosept G84, ovule, 1 ovul/seara, 6-18 zile consecutiv, ceai Ginosept, pentru spălături vaginale, o dată/zi, 7-10 zile și Ginosept G93, cremă, 1-2 aplicații externe după toaleta locală, timp de 6-18 zile consecutiv. Multă sănătate!
Elena D.
12 Februarie 2024

Am diabet insulino necontrolabil iar la urocultura a rezultat o tulpina bacteriana secretoare de betalactamaza cu spectru extins. Fac infectii urinare cu e coli recidivante dupa orice antibiotic. Ce pot lua??

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani.Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi .Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni. Multa sanatate!
Georgeta Pavelescu
23 Septembrie 2023

Bună seara! Va rog, să-mi recomandați o schemă de tratament pentru infecție urinară cu E-coli! Va mulțumesc!

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense se asociaza capsulele Diurosept cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept se pot administra 1-3 luni.
Ronea
25 Mai 2022

Biomicin urinar si Diurosept po fi luate de o gravida in 4 luni si jumatate?

Raspuns Fares: Va recomandam Mami Biomicin urinar. Este un produs conceput special pentru mamici.
Mustatea Luminita
10 Mai 2022

Buna ziua,am simptomele unei infectii urinare,disconfort la urinare (durere),mers des la toaleta si urinat f putin.Nu am apucat sa fac o urocultura.Am luat monural 3 gr.Ce mi recomandati?

Raspuns Fares: Va recomandam Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense se asociaza capsulele Biosept cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
Adriana K
20 Aprilie 2022

Bună ziua am diabet zaharat și mă tot chinui cu o infecție urinara am luat pastile și îmi trece pe moment iar în cel mult o luna iarăși am acel discomfort și acele dureri ce aș putea să iau

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Probio Vital, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 10-15 zile pe luna si ceai Digestiv 3 cani pe zi, 1-2 luni. Se poate asocia daca exista disconfort la nivelul stomacului si capsulele Stomac sanatos, cate 1 capsula de 3 ori pe zi cu 20 minute inainte de masa, 4-8 saptamani.
Ana Petre
26 Noiembrie 2021

Dupa operație la rinichiul Stang, a mai rămas o pietricica de 9 MM, credeți ca ma poate ajuta ceva din produsele dv., la faramitarea și eliminarea ei?, mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns!

Raspuns Fares: Buna ziua. Ceaiul G- pentru fiere si rinichi dizolvă pietrele. Acest ceai conține plante bogate în siliciu, ce ajută la dizolvare și previne formarea lor. Se beau 3 cani cu ceai pe zi. Durata unei cure obişnuite este de 2-3 luni. Multa sanatate!
Floryna preda
15 Iulie 2021

Buna seara! Ce imi recomandati pentru o fetita de 8 ani pentru infectie cu ecoli pe care o tratam de ceva vreme si nu scapa de ea .

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Diurosept cate 1 capsula de 2 ori pe zi, ceaiul Diurosept cate 2-3 cani pe zi, 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense se asociaza solutia Biomicin, cate 2 picaturi pe o bucatica de paine sau intr-o lingurta de sirop de 2-3 ori pe zi, 10-15 zile. Zi frumoasa!
Nicoleta
23 Iunie 2021

Buna ziua!Va rog sa mi recomandati o schema de tratament pentru infectii urinare recidivante.Am 56 ani.

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, timp de 3-6 saptamani. Daca sunt simptome ma intense, se pot asocia si capsulele Diurosept cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept se pot administra 2-3 luni. O zi frumoasa!
liliana burdulea
10 Martie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri