Tratamentul tulburărilor digestive cu plante medicinale – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul tulburărilor digestive cu plante medicinale

Sfaturi Practice

Obligeana, despre care am scris în articolul anterior, se află şi în compoziţia capsulelor Digestie uşoară de la Fares.

Acest produs natural din plante medicinale conţine, în afară de obligeană, fructe de coriandru, frunze de dafin, rădăcină de genţiană, rizomi de ghimber, extract de papaya, ananas și seminţe de muştar.

Este o compoziţie complexă, eficientă, care ameliorează digestia lentă, stimulează secreţiile gastrice, enzimele digestive, ajută la eliminarea gazelor intestinale şi înlătură senzaţia de greaţă.

Simptomatologia digestivă este ameliorată în timp scurt, apetitul revine, iar starea generală a pacienţilor se îmbunătăţeşte semnificativ.

Administrarea capsulelor Digestie uşoară poate fi însoţită şi de ceaiul Digestiv.

Acesta are o compoziţie asemănătoare, potenţând acţiunea plantelor din compoziţia capsulelor.

În ceaiul digestiv, pe lângă coriandru şi ghimbir, se află cardamon, anason, mentă, chimion, salvie şi rostopască.

Ceaiul Digestiv administrat singur sau împreună cu capsulele Digestie uşoară, ameliorează şi simptomatologia celor cu spasticitate gastrică, greaţă şi vărsături, dischinezie biliară (gust amar, balonare, constipaţie sau scaune frecvente, durere de cap, greaţă, ameţeli, etc.) şi stimulează apetitul.

Se beau 1-3 căni/zi, infuzie, neîndulcit, la o jumătate de oră după masă. Poate fi băut zilnic 3-4 săptămâni sau la nevoie.

 

Dr. Luminiţa Sârcă

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.