facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-30
Vizualizari: 7675
Comentarii: 4
Tratamentul natural în ulcer și gastrită

Pentru un Stomac Sănătos recomandăm capsulele care conțin flori de gălbenele, iarba tâlharului, frunze de pătlagină și rizomi de obligeană.protejeaza mucoasa gastrica

Aceasta formulă, testată clinic, tratează ulcerul și gastrita, protejează mucoasa gastrică de afectarea indusă de antiinflamatoarele ulcerogene. Eficiența este similara cu a inhibitorilor de pompă de protoni și  a fost  demonstrată endoscopic.

Plantele medicinale din compoziție conțin mucilagii care formează un strat protector pe mucoase, carotenoide care stimulează formarea țesutului de granulație, taninuri cu efect cicatrizant, saponozide, flavonoide cu efect antiinflamator și antialgic. Iarba tâlharului este o plantă medicinală folosită tradițional în medicina populară românească tocmai pentru efectul cicatrizant puternic.

Eficiența terapeutică a capsulelor este asigurată prin folosirea unor materii prime de calitate superioară și a unor rețete care combină tradiția cu experiența și cercetarea, alături de un flux de producție care asigură păstrarea substanțelor active și calitatea produsului de la recepția plantei și până la starea de produs finit.

Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Gastric  sau ceaiul  U pentru Stomac (reţeta farm. Farago).

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua, in urma unui tratament cu antibiotic pentru helicobacter pylori ,tot nu ma simt ok ,pot lua helicostop si probio vital ?

Raspuns Fares: Pentru infectia cu Helicobacter pilory va recomandam capsulele Helicostop, cate 2 capsule de 2 ori pe zi, 6-8 saptamani.Daca sunt simptome gastrice, se asociaza si capsulele Stomac sanatos, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa si/sau ceaiul Gastric, 3 cani pe zi, 2-3 luni.
Ene Lucica
8 Iulie 2022

Buna ziua ...pot lua acest ceai pentru o gastrita hemoragica

Raspuns Fares: Puteti administra impreuna cu capsulele Stomac sanatos, 1x3 capsule pe zi.
Mojga Iulian Dumitru
2 Iulie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri