×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul natural în ulcer și gastrită

Sfaturi Practice

Pentru un Stomac Sănătos recomandăm capsulele care conțin flori de gălbenele, iarba tâlharului, frunze de pătlagină și rizomi de obligeană.protejeaza mucoasa gastrica

Aceasta formulă, testată clinic, tratează ulcerul și gastrita, protejează mucoasa gastrică de afectarea indusă de antiinflamatoarele ulcerogene. Eficiența este similara cu a inhibitorilor de pompă de protoni și  a fost  demonstrată endoscopic.

Plantele medicinale din compoziție conțin mucilagii care formează un strat protector pe mucoase, carotenoide care stimulează formarea țesutului de granulație, taninuri cu efect cicatrizant, saponozide, flavonoide cu efect antiinflamator și antialgic. Iarba tâlharului este o plantă medicinală folosită tradițional în medicina populară românească tocmai pentru efectul cicatrizant puternic.

Eficiența terapeutică a capsulelor este asigurată prin folosirea unor materii prime de calitate superioară și a unor rețete care combină tradiția cu experiența și cercetarea, alături de un flux de producție care asigură păstrarea substanțelor active și calitatea produsului de la recepția plantei și până la starea de produs finit.

Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Gastric  sau ceaiul  U pentru Stomac (reţeta farm. Farago).

 

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.