×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratamentul cu plante medicinale al hipertensiunii arteriale și colesterolului crescut

Remedii Boli Si Afectiuni

În România, bolile cardiovasculare nu numai că se menţin de mulţi ani ca prima cauză de mortalitate, dar s-a înregistrat, recent, şi creşterea incidenţei acestora, aproximativ 40 din 100 de persoane examinate suferind din cauza lor. Din ce în ce mai mulți români sub 45 de ani mor din cauza unor afecțiuni ale inimii.

Principala cauză a creşterii numărului bolilor cardiovasculare în România o reprezintă modificarea stilului de viaţă din ultimele decenii, creşterea consumului de alimente cu încărcătură calorică mare, ceea ce favorizează înmulţirea cazurilor de obezitate şi tulburări metabolice. Totodată, incidenţa mare a fumatului, a sedentarismul şi sporirea stresului cotidian sunt factori care îşi pun amprenta asupra sănătăţii inimii.

În normalizarea hipertensiunii arteriale în sensul scăderii ei (atât pentru valorile maxime, cât și pentru cele minime), produsele naturiste pe bază de plante medicinale acționează prin mai multe pârghii; ele scad frecvența cardiacă, provoacă vasodilatație fie la nivelul arterelor mari, fie la nivelul circulației periferice, scad tensiunea arterială, scad colesterolul.

Vă recomand capsulele TENSIUNE (vâsc, talpa gâștei, saschiu, usturoi și măslin), care au dovedit o eficiență crescută în:

–              hipertensiunea arterială esențială stadiul I, fără afecțiuni asociate și complicații;

–              hipertensiunea de stres a tinerilor, de debut, fără cauze secundare, unde efectul apare după maxim 15-18 zile, dar ameliorarea se instalează după 1 săptămână;

–              hipertensiunea arterială esențială apărută în preajma menopauzei;

–              hipertensiunea oscilantă a vârstnicilor.

Capsulele au fost bine tolerate şi lipsite de reacţii adverse.

Tratamentul naturist (ca și cel alopat, dealtfel) al hipertensiunii arteriale necesită, pe lângă medicația care să scadă tensiunea, și un diuretic. Capsule DIURETIC conțin plante medicinale cu proprietăți diuretice, reducătoare ale tensiunii și colesterolului, provocatoare ale transpirației, dilatatoare ale vaselor de sânge din jurul organelor (mai ales inimii), anticoagulante și având, în același timp, și un aport de săruri minerale: traista ciobanului, mesteacăn, sulfină, troscot, pir.Mentine o tensiune arteriala sanatoasa

Sunt recomandate în cazurile de reținere a apei și hipertensiune arterială, în doză de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese.

Creșterea valorilor colesterolului (hipercolesterolemie) reprezintă un factor de risc crescut în bolile cardiovasculare. Tratamentul cu plante medicinale aduce numeroase beneficii, favorizează metabolizarea colesterolului la nivel hepatic, scade absorbția grăsimilor la nivel intestinal, dizolvă depozitele de colesterol și lipide, fără a afecta celula hepatică, așa cum se întâmplă în tratamentul cu medicamente de sinteză.

Capsulele COLESTEROL (rostopască, păpădie, pătlagină, extract de frunze de măslin, extract de anghinare) sunt un alt remediu naturist recomandat în hipercolesterolemie, dislipidemien (variații ale grăsimilor în sânge), hipertensiune arterială, profilaxia aterosclerozei (depunere de grăsimi și colesterol pe peretele intern al arterelor). Doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese.

Cercetările asupra efectelor plantelor medicinale au demonstrat acțiunea regeneratoare hepatică, de stimulare a secreției bilei și vărsare a acesteia în duoden, precum și de întărire a funcției antitoxice a ficatului. Aceasta contribuie la amplificarea efectului de reducere a colesterolului.

Tot pentru acest efect ultim-amintit recomandăm uleiul de IN; administrat câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi, reduce semnificativ riscul bolilor  cardiovasculare.

Capsulele CALMOCARD sunt recomandate în cardiopatia ischemică, hipertensiune arterială, afecţiuni funcţionale cardiace manifestate prin palpitaţii, tahicardie, oscilaţii tensionale, dureri în dreptul inimii. Rezultatele vor fi îmbunătățite dacă se asociază capsulele cu ceaiul medicinal omonim, respectiv ceaiul CALMOCARD.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.