facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-04-08
Vizualizari: 1360
Comentarii: 0
Tratamente naturiste antivirale pe baza de ceai

Ceaiul este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Este un obicei care duce la formarea de ritualuri sau care aduce oamenii împreună pentru socializare în jurul unei cești cu un ceai aromat. Însă, această băutură delicioasă poate fi considerată și un remediu natural pentru anumite afecțiuni. Bogat în nutrienți, ceaiul poate ajuta organismul funcționeze normal și, atunci când este cazul, lupte împotrivă infecțiilor virale. 

Gustul reconfortant și aroma unui ceai din plante naturale te vor revitaliza și iți vor da un plus de energie, indiferent de momentul din zi în care îl vei consuma.

Ceaiurile de plante, că tratamente naturiste, au început să devină tot mai populare în ultimul timp. Pe măsură ce tot mai multă lume a început să experimenteze diferite arome și sortimente de ceai, interesul față de ceaiurile de plante este tot mai mare.

Infecțiile virale reprezintă o temă actuală și prevenirea apariției și răspândirii acestora este o preocupare majoră pentru țoață lumea, de la oamenii de rând, la medici și specialiști. Cei avizați recomandă pentru prevenirea răspândirii virusurilor odihnă și somn suficient, respectarea regulilor de igienă personală (spălatul pe mâini este vital) și o dieta bogată în vitamine. Pentru a ajuta și mai mult organismul și pentru a-l proteja împotrivă infecțiilor, tratamentele naturiste, respectiv ceaiurile naturale, pot ajuta.

Pe lângă o mulțime de beneficii pentru sănătate pe care le pot avea ceaiurile pe care le consumi, există unele care ajută la prevenirea și chiar tratarea infecțiilor virale.  

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri care te ajutății la distanță virusurile și pe care ar trebui să le consumi în mod constant.

plante medicinaleCeaiul verde

Ceaiul verde are un puternic efect antioxidant, epigallocatechin gallate sau EGCG. O serie de studii indică EGCC susține sistemul imunitar, principala armă a organismului împotrivă infecțiilor. Ceaiul verde mai conține de asemenea și L-theanine, un amino acid care ajută organismul lupte împotrivă germenilor.

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă este o băutură populară peste tot în lume. Pe lângă gustul bun, ceaiul de mentă are și numeroase beneficii pentru sănătate. De cele mai multe ori, ceaiul de mentă este folosit remediu pentru problemele tractului digestiv, însă are de asemenea proprietăți antioxidante și antivirale.

Ceaiul Hibiscus

Atunci când cauți care sunt cele mai bune ceaiuri naturale cu efecte benefice asupra sănătății, cu siguranță vei ajunge și la hibiscus. Dacă nu ai încercat încă acest tip de ceai, este momentul faci acest lucru acum, savurând un ceai într-o culoare deosebită care este făcut din frumoasele și vibrantele flori ale plantei hibiscus. Ceaiul de hibiscus poate fi băut cald sau rece, este la fel de delicios. Pe lângă gustul minunat, ceaiul de hibiscus are o serie de proprietăți antivirale recunoscute care pot ține la distanță o serie de afecțiuni, cum este gripa aviară. O altă calitate importantă a acestui ceai care merită menționată este aceea ajută la scăderea tensiunii arteriale, în cazul celor care sunt în căutarea unor remedii naturiste pentru această problemă de sănătate.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri