facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-09-05
Vizualizari: 266
Comentarii: 0
Tratament natural pentru reumatism

Te dor articulațiile? Ai reumatism sau dureri de spate și cauți un antiinflamator care să nu-ți afecteze stomacul?

Fares este alături de tine cu Fitodolor capsule, remediu natural cu efect antiinflamator general, antialgic, protector al cartilajelor articulare, complet lipsit de reacții adverse.

Îl poți folosi dacă ai o boală reumatică cronică manifestată prin dureri de genunchi (gonartroză), de șold (coxartroză), de șale (discopatie lombară), de coloană (spondiloză), dar și alte afecțiuni inflamatorii cronice de intensitate ușoară și medie.

Constituie o alternativă pentru persoanele care au contraindicație la antiinflamatoarele de sinteză (cei cu boli cardiovasculare, gastrice, hepatice, renale, diabet zaharat).

Fitodolor capsule nu afectează mucoasa gastrică la administrare repetată, nu produce retenție hidro-salină (edeme), putând fi utilizat în cure de lungă durată.

Are eficiență confirmată de 79% pentru reducerea durerilor articulare de intensitate ușoară și medie, crește mobilitatea în procent de 81% și crește capacitatea funcțională în procent de 93%, la toate cazurile monitorizate. Efectul terapeutic se instalează în 5 zile de la începutul administrării.

Schema de tratament pe care o recomandăm în afecțiunile reumatice cronice constă în administrarea Fitodolor, capsule, 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, timp de 1-3 luni, asociat cu ceaiul Articulații sănătoase L85/L93, 1 cană de 3 ori pe zi, timp de 1-3 luni și extern pentru masarea spatelui sau articulațiilor cu Fitodolor L96, ulei, 5-10 zile sau la nevoie. Cura se poate continua, în funcție de intensitatea simptomelor. 

Fitodolor ulei se utilizează pentru masarea zonelor dureroase. Elimină disconfortul de la nivel articular şi muscular. Este util în caz de dureri cauzate de reumatism cu diferite localizări, dureri si contracturi musculare, efort fizic intens. Are miros foarte plăcut de lămâie, datorită uleiurilor esențiale din compoziția sa. Nu conţine parfum, coloranţi sau conservanţi.

Ceaiul Articulații sănătoase contribuie la eliminarea disconfortului articular și la menţinerea mobilitatății şi flexibilității articulaţiilor, fiind recomandat în reumatism, hiperuricemie și gută.

Prin asocierea acestor produse, efectele lor se potențează și poți astfel beneficia de o schemă complet naturală pentru reducerea inflamației și durerii reumatice cronice, fără efecte secundare nedorite.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri