facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU INFECȚII BACTERIENE

Fares îți vine în ajutor cu remedii antibacteriene naturale, cu eficiență testată clinic și paraclinic.

BIOMICIN FORTE este un antibiotic natural cu spectru larg de acțiune, sub formă de capsule moi și soluție, dedicat persoanelor cu infecții bacteriene ale căilor respiratorii, sinuzită, otită, sau infecții ale pielii. Constituie o alternativă naturală în situația în care organismul tău nu răspunde la antibioterapie, ai intoleranțe și reacții alergice, sau dorești să eviți efectele adverse ale antibioticelor de sinteză.

TRATAMENT NATURAL PENTRU INFECȚII BACTERIENE

FARINGO-AMIGDALITĂ

TRAHEO-BRONȘITĂ

SINUZITĂ

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

1 capsulă de 3 pe zi, 7-15 zile

Vezi produsul

Biosept, A5, 30 capsule

Biosept, A5, 30 capsule

1 capsulă de 3 pe zi, 7-15 zile

Vezi produsul

Hapciu, R7, inhalant

Hapciu, R7, inhalant

5 picături, inhalaţii de 2-3 ori/zi, 10 zile

Vezi produsul

OTITĂ

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

1 capsulă de 3 pe zi, 7-15 zile

Vezi produsul

Biomicin, A2, soluție

Biomicin, A2, soluție

1 picătură de 2 pe zi, amestecat cu 3 ml de ulei cald se picură în urechi, 7-15 zile

Vezi produsul

INFECȚII CUTANATE

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

1 capsulă de 3 pe zi, 7-15 zile

Vezi produsul

Acneprotect, P134, 60 capsule

Acneprotect, P134, 60 capsule

1 capsulă de 2 pe zi, 30 zile

Vezi produsul

Biomicin, A2, soluție

Biomicin, A2, soluție

1 picătură de 2 pe zi, amestecat cu 3 ml de ulei cald se picură în urechi, 7-15 zile

Vezi produsul

Infecțiile bacteriene sunt cauzate de contaminarea cu bacterii de la alte persoane, din mediul înconjurător sau în urma consumului de alimente sau apă. Oricine se poate îmbolnăvi când este expus la bacterii dar mai ales atunci când sistemul imunitar este slăbit. Bacteriile pot genera boli minore sau infecții cu evoluție severă, în functie de bacterie și localizare. De aceea este important să iei masuri de la primele semne de boală.

Plante care te ajută dacă te confrunți cu infecții bacteriene

Cimbru

Cuișoare

 

Uleiurile esenţiale din compoziția BIOMICIN FORTE - uleiul esenţial de cimbru și uleiul esenţial de cuișoare sunt alcătuite din zeci de substanțe active care acționează sinergic, ceea ce face ca germenii patogeni să nu poată dezvolta rezistenţă.

Studiile au demonstrat faptul că uleiul esenţial de cimbru și cel de cuișoare au activitate puternică antimicrobiană asupra mai multor tulpini bacteriene răspunzătoare de apariţia infecţiilor respiratorii, ORL, cutanate.

În plus, constituie o soluţie naturală pentru a contracara rezistenţa bacteriilor la antibiotice, datorită compoziţiei lor complexe şi modului de acţiune

De ce să alegi BIOMICIN FORTE?

BIOMICIN FORTE este un antibiotic natural cu spectru larg de acțiune, recomandat în caz de:

 • infecții bacteriene ale căilor respiratorii (faringo-amigdalită, traheo-bronșită) necomplicate
 • infecții ORL: sinuzită, otită
 • infecții cutanate (impetigo, furunculoză, stafilococie cutanată, abces, foliculită, acnee, eczeme)
 • persoane care nu răspund la antibioterapie sau prezintă intoleranțe și reacții alergice și celor care doresc să evite efectele adverse ale antibioticelor de sinteză.Conține uleiuri esențiale 100% naturale, pure, riguros caracterizate botanic și biochimic (cu o compoziție bine definită a principiilor active majoritare) care asigură efect crescut și reproductibil.

Spre deosebire de antibioticele de sinteză administrarea repetată de BIOMICIN FORTE nu generează efecte adverse:

 • nu produce rezistență
 • nu generează hepato și nefro-toxicitate
 • nu afectează flora intestinală și imunitatea
 • nu induce alergii și nu favorizează apariția candidozei
 • în asociere cu STOMAC SĂNĂTOS, capsule poate fi administrat și persoanelor cu sensibilitate gastricăCât de eficient este BIOMICIN FORTE?
 • Eficiența BIOMICIN FORTE a fost dovedită clinic și în laborator pe aromatograme similar antibiogramelor.
 • Acțiunea și efectele corespund cerințelor comunicate echipei Fares de către specialiști reputați din domeniul medical (medici infecționiști și de laborator).
 • Dezvoltarea rețetei a avut ca primă etapă testarea individuală a uleiurilor esențiale pe aromatograme, selectându-se uleiurile cu cel mai puternic efect antibacterian.
 • Proporțiile acestor uleiuri, au fost atent studiate și dozate, în a doua etapă, astfel încât să se obțină efectul sinergic, de potențare reciprocă a acțiunii lor.
 • După realizarea rețetei s-a efectuat testarea eficienței terapeutice în colaborare cu medici de diferite specialități (pneumologie, boli infecțioase, dermato-venerologice și medicină de familie).Biomicin Forte, A15, 15 capsule moi

Rezultatele testării BIOMICIN FORTE în vitro pe germeni patogeni
responsabili de diferite infecții bacteriene

S-a realizat testarea Biomicin Forte în laborator (in vitro) pe aromatograme, pe 13 tulpini standard ale unor germeni care intervin în:

 • faringo-amigdalite și traheo-bronșite (Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae, Moraxella catarrhalis, Acinetobacter)
 • otite (Streptococcus pyogenes)
 • sinuzite (Porphyromonas spp., Peptostreptococcus spp., Fusobacterium spp.)


Evaluarea eficienței BIOMICIN FORTE în faringo-amigdalită
realizată în colaborare cu medici specialiști ORL și medici de familie

Biomicin forte, capsule moi a fost administrat în doza de 1 capsulă de 3 pe zi, timp de 7-10 zile, unui lot de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 și 75 de ani, diagnosticați cu faringo-amigdalită.

Pe parcursul evaluării clinice au fost monitorizate următoarele simptome: disfagie (dificultatea la înghițire), odinofagie (durere la înghițire), febră, congestie nazală (nas înfundat), rinoree, adenopatie (umflarea ganglionilor).

Biomicin forte, capsule moi, administrat singur, fără a mai asocia altceva, a condus la remisia completă a simptomelor în 90% din cazuri după un interval de 6-7 zile; instalarea efectului terapeutic s-a observat după 4 zile. Produsul a fost bine tolerat, fără reacții adverse.

Evaluarea eficienței BIOMICIN FORTE în traheo-bronșită
realizată în colaborare cu medici specialiști pneumologi și medici de familie

Biomicin forte, capsule moi, a fost administrat în doza de 1 capsulă de 3 pe zi, timp de 7-15 zile, unui lot de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 și 75 de ani, diagnosticați cu traheo-bronșită.

Pe parcursul evaluării clinice au fost monitorizate următoarele simptome: tuse, expectorație mucoasă/ mucopurulentă, durere toracică, raluri, febră, oboseală.

Biomicin forte, capsule moi, administrat singur, fără a mai asocia altceva, a condus la remisia completă a simptomelor la 90% din cazuri după un interval de 5-12 zile; instalarea efectului terapeutic s-a observat după 4-5 zile. Produsul a fost bine tolerat, fără reacții adverse.

Evaluarea eficienței BIOMICIN FORTE în sinuzită
realizată în colaborare cu medici specialiști ORL și medici de familie

Biomicin forte, capsule moi, a fost administrat în doza de 1 capsulă de 3 pe zi, timp de 7-15 zile, unui lot de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 și 65 de ani, diagnosticați cu sinuzită.

Pe parcursul evaluării au fost monitorizate următoarele simptome: cefalee frontal, durere la nivelul sinusurilor ce se intensifică la flexia capului, obstrucție nazală, rinoree, febră, stare generală alterată.

Biomicin Forte, capsule moi, administrat singur, fără a mai asocia altceva, a condus la remisia completă a simptomelor în 87% cazuri după un interval de 8-13 zile, în funcție de severitatea afecțiunii. Instalarea efectului terapeutic s-a observat dupa 5-6 zile. Produsul a fost bine tolerat, fără reacții adverse.

Evaluarea eficienței BIOMICIN FORTE în otita acută bacteriană
realizată în colaborare cu medici specialiști ORL și medici de familie

Biomicin forte, capsule moi, a fost administrat în doza de 1 capsulă de 3 pe zi, timp de 7-15 zile, unui lot de persoane cu vârsta cuprinsă între 10 și 66 de ani, diagnosticați cu otită acută bacteriană.

Pe parcursul evaluării clinice au fost monitorizate următoarele simptome și semne: dureri de urechi, cefalee, febră, reducerea auzului, modificări la nivelul mucoasei timpanice.

Biomicin forte, capsule moi, administrat singur, fără a mai asocia altceva, a condus la remisia completă a simptomelor de otită acută la 87,5% dintre pacienti după un interval de 6-11 zile în funcție de severitatea afecțiunii; instalarea efectului terapeutic s-a observat după 6 zile. Produsul a fost bine tolerat, fără reacții adverse.

Evaluarea eficienței BIOMICIN FORTE în infecții cutanate
realizată în colaborare cu medici specialiști dermato-venerologie

Biomicin forte, capsule moi, a fost administrat în doza de 1 capsulă de 3 pe zi, timp de 10-15 zile, unui lot de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 și 75 de ani, diagnosticați cu infecții cutanate (impetigo, furunculoză, stafilococie cutanată, abces, foliculită, acnee, eczeme).

Pe parcursul evaluării clinice au fost monitorizate următoarele simptome: iritația pielii, înroșire a pielii, mâncărime, pustule, furuncule.

Biomicin forte, capsule moi, administrat singur, fără a mai asocia altceva, a condus la remisia completă a simptomelor la 93% din cazuri după un interval de 10-15 zile; instalarea efectului terapeutic s-a observat după 3-4 zile. Produsul a fost bine tolerat, fără reacții adverse.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri