facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-06-16
Vizualizari: 1758
Comentarii: 0
Tratament natural împotriva colesterolului mărit

Colesterolul întărește structura membranei celulare, ajută la formarea acizilor biliari și a vitaminei D și produce hormoni sexuali.Stimuleaza metabolismul lipidelor Colesterolul în exces este una dintre principalele cauze a apariţiei bolilor cardiace, a accidentului vascular cerebral şi a infarctului miocardic. Sedentarismul, combinat cu o alimentație bogată în grăsimi contribuie la creșterea valorilor colesterolului.

Pentru scăderea nivelului de colesterol, respectiv atunci când valorile acestuia exced 200mg/dl, se recomandă începerea tratamentului cu produse naturale. Unul dintre acestea este Tinctura Colesterol. Aceasta conține extracte de frunze de măslin, frunze de anghinare, rostopască, rizomi de ghimbir  și usturoi.

Tinctura are rolul de a stimula metabolismul lipidelor și colesterolului, de a reduce biosinteza de colesterol în organism si de a ajuta la metabolizarea colesterolului la nivel hepatic. Se administrează câte 20-40 picături de 3 ori pe zi, între mese, timp de  1-2 luni.

Tratamentul trebuie însoțit de o alimentație bogată în uleiuri Omega 3 și 6, care se găsesc, de exemplu, în peştele gras, nuci, migdale şi alune, avocado și ulei de masline.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri