×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tratament natural împotriva colesterolului mărit

Sfaturi Practice

Colesterolul întărește structura membranei celulare, ajută la formarea acizilor biliari și a vitaminei D și produce hormoni sexuali.Stimuleaza metabolismul lipidelor Colesterolul în exces este una dintre principalele cauze a apariţiei bolilor cardiace, a accidentului vascular cerebral şi a infarctului miocardic. Sedentarismul, combinat cu o alimentație bogată în grăsimi contribuie la creșterea valorilor colesterolului.

Pentru scăderea nivelului de colesterol, respectiv atunci când valorile acestuia exced 200mg/dl, se recomandă începerea tratamentului cu produse naturale. Unul dintre acestea este Tinctura Colesterol. Aceasta conține extracte de frunze de măslin, frunze de anghinare, rostopască, rizomi de ghimbir  și usturoi.

Tinctura are rolul de a stimula metabolismul lipidelor și colesterolului, de a reduce biosinteza de colesterol în organism si de a ajuta la metabolizarea colesterolului la nivel hepatic. Se administrează câte 20-40 picături de 3 ori pe zi, între mese, timp de  1-2 luni.

Tratamentul trebuie însoțit de o alimentație bogată în uleiuri Omega 3 și 6, care se găsesc, de exemplu, în peştele gras, nuci, migdale şi alune, avocado și ulei de masline.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.