facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-07-10
Vizualizari: 2347
Comentarii: 0
Tratament natural complet pentru hipertensiunea arterială

Creșterea valorilor tensionale peste 140/80 mm Hg reprezintă un risc pentru sănătate. În stadiile incipente corectarea hipertensiunii arteriale se poate realiza cu ajutorul plantelor medicinale, iar în stadii mai avansate fitoterapia se poate asocia medicației clasice, oferind o eficiență sporită tratamentului antihipertensiv.

Plantele medicinale acționează prin mai multe mecanisme care intervin în reglarea tensiunii arteriale. Există plante care reduc valorile tensiunii, când acestea sunt crescute prin dilatarea vaselor de sânge și prin acțiunea asupra sistemului nervos vegetativ. Acesta reglează funcțiile involuntare ale corpului cum sunt bătăile inimii, respirația, contracția mușchilor netezi ai vaselor de sânge. Factori de risc precum stresul, fumatul, alcoolul, solicită în exces sistemul nervos vegetativ simpatic care este responsabil de reacțiile de aparare față de factorii agresori. Rezultatul este accelerarea bătăilor inimii, apariția palpitațiilor, precum și contractura pereților vasculari, generând creșterea tensiunii arteriale.

Un alt mecanism prin care se intervine pentru scăderea tensiunii este cel diuretic care constă în eliminarea apei în exces. Cantitate prea mare de apă în corp, duce la creşterea volumului de lichide din vasele de sânge. Drept consecinţă, se produce o creştere a presiunii arteriale şi o îngreunare a activităţii inimii, care trebuie să depună un efort suplimentar pentru a face să circule volumul sporit de sânge.

Pentru controlul valorilor tensionale, recomandăm asocierea unui remediu hipotensor sub formă de capsule sau ceai (Tensiune, Calmocard) cu unul diuretic (capsule Diuretic).

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri