×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

TRATAMENT NATURAL PENTRU VIROZE RESPIRATORII ȘI GRIPĂ

Nouă ne pasă de oameni și știm că de la natură am plecat și tot la natură ne întoarcem.

Echipa noastră de specialiști a creat o schemă de tratament completă pentru tratarea gripei și răcelilor cu care ne confruntăm. Descoperă tratamentele naturale în caz de: răceală și gripă, gripă cu complicații, suprainfecție bacteriană, tuse și dureri în gât.

TRATAMENT GRIPĂ
Tratament de bază în viroză și gripă

GRIPĂ CU COMPLICAȚII
Viroze respiratorii și gripă cu suprainfecție bacteriană

GRIPĂ COPII
Viroze Respiratorii și gripă copii

FEBRĂ
Gripă însoțită de febră

TUSE
Gripă insoțită de tuse

DURERI ÎN GÂT
Gripă cu dureri în gât

PREVENȚIE
Pentru protejarea căilor de pătrundere a virusurilor în organism

De ce să alegi tratamentul nostru anti gripă? Cât de eficient este?
Cum și de ce să asociezi produsele?


Abordarea naturală a gripei și răcelii încă de la primele semne și simptome cu ajutorul plantelor medicinale și a uleiurilor esențiale cu proprietăți antivirale, antiinflamatoare, expectorante, limitează evoluția bolii la câteva zile, reduce simptomatologia clinică, scade severitatea bolii care rămâne limitată la căile respiratorii superioare și nu progresează spre plămâni.

De ce sa alegi tratamentul nostru antigripal?Tratament de bază în gripă și răceală

Recomandăm ca tratament de bază BIOSEPT FORTE A22 capsule moi asociat cu BIOSEPT A5 capsule, produse naturale cu acțiune principală antivirală.

BIOSEPT FORTE capsule moi este un produs pe bază de uleiuri esențiale pure, care conform studiilor, au capacitatea de a reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează.BIOSEPT capsule, are în compozița sa plante medicinale cu efect antiviral și antiinfllamator.În cazul suprainfecțiilor bacteriene, se asociază BIOMICIN FORTE A15, capsule moi, antibiotic natural pe bază de uleiuri esențiale recomandat în infecțiile respiratorii și ORL bacteriene necomplicate (faringo-amigdalită, traheo-bronșită, sinuzită, otită).

Rezultatele clinice:Pentru copii recomandăm BIOSEPT A13/A16 sirop - antiviral și antiinflamator 100% natural cu eficiență confirmată de recomandările medicilor pediatri și medicilor de familie.
Siropul poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de 1 an. Conține plante medicinale compatibile cu organismul celor mici. Nu conține conservanți, îndulcitori artificiali, coloranți și arome sintetice.

Tratament simptomelor în viroză și gripă

Pentru gestionarea simptomelor care apar recomandăm asocierea la tratamentul de bază antiviral a următoarelor produse:
Pentru febră, puteți administra timp de 3-7 zile HAPCIU solubil R30.
Pentru tuse administrați timp de 14 zile PLANTUSIN FORTE R25, sirop tuse și PLANTUSIN R26 ceai.
Pentru durere de gât administrați PLANTUSIN R60 spray și PLANTUSIN pentru gât R13 comprimate de supt.
Prin asocierea produselor, acțiunea lor se potențează reciproc, astfel obțineți un efect mai puternic și o vindecare mai rapidă.