facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-05-19
Vizualizari: 5239
Comentarii: 1
Tratament de urgență pentru insuficiența hepatică

Știai că abuzul de alcool, de paracetamol, sau reacțiile adverse pe care le ai la anumite medicamente (antibiotice, antivirale, antidepresive) îți pot cauza o insuficiență hepatică? Este o boală destul de gravă care se instalează în câteva zile sau săptămâni și reprezintă o incapacitate a ficatului de a-și exercita funcțiile. Atunci trebuie să iei rapid măsuri.sustine detoxifierea organismului

Simptomele sunt, la început, vagi: oboseală, greață, lipsa poftei de mâncare. Pe măsură ce evoluează, apare icterul, abdomenul se umflă. Alte cauze ale apariției bolii sunt infecția cu virusul hepatitei A, B și C, sau ingestia de ciuperci otrăvitoare.

În caz că ai făcut o insuficiență hepatică ai nevoie de tratament de urgență, la spital. Acasă, trebuie să te pui pe picioare cu o dietă strictă și cu tratament naturist care reface ficatul. Silimarina este considerată “aur” pentru ficat. Ea îl ajută să elimine toxinele și îl protejează de orice acumulare de noi toxine. O poți lua sub formă de comprimate, sau o găsești în mod natural în armurariu, plantă medicinală care se consumă ca infuzie, pulbere sau tinctură.

O altă plantă recomandată, de altfel, pentru o gamă largă de afecțiuni hepato-biliare, este rostopasca. Are efect antispastic, hepatoprotector, ajută la eliminarea grăsimilor. O poți consuma sub formă de ceai sau tinctură.

Păpădia (ceai sau pulbere) este și ea un excelent drenor hepatic și un adevărat remediu naturist în caz de insuficiență hepatică, icter, hepatite.

Fă o cură de afine, măceșe sau cătină, din care să mănânci zilnic 200-300 de grame de fructe proaspete sau să le consumi sub formă de sirop natural. Mai poți face cură de grepfrut, combinat cu lămâie, ambele curățând ficatul de toxine.

Restul alimentelor din dieta ta trebuie să fie bazate pe legume și fructe proaspete. Nu îți obosi și mai mult ficatul cu carne grasă, prăjeli, afumături, semipreparate și dulciuri. Evident, alcoolul este complet interzis.

Recomandarea Fares: Rumex Carbo, o pulbere cu efect hepatoprotector, decongestiv și antiinflamator hepatic, o pot consuma și femeile însărcinate sau care alăptează

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Interesanta informatzie,chiar súper utila

María Iapara
11 Mai 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri