facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-06-30
Vizualizari: 607
Comentarii: 0
Tratament cu ceai în boala hipertensivă

În fazele inițiale ale bolii hipertensive, atunci când valorile acesteia nu depășesc 14 cu 9 (tensiunea sistolică/diastolică mmHG), putem începe tratamentul cu un produs natural. Este vorba despre un ceai care și-a dovedit eficiența în cei peste 80 de ani de utilizare, creat de farmacistul Andrei Farago, cel care a pus bazele firmei din Orăștie care astazi poartă numele Fares.

Sub îndrumarea farmacistului Farago, plantele medicinale au prins viaţă sub formă de ceaiuri, siropuri şi uleiuri esenţiale, într-o manieră foarte riguroasă. Una din creatiile sale este Ceaiul T, care contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în limite normale.

Ceaiul are în compoziție tarhon, troscot, sunătoare și frunze de roiniţă. Prin prezenţa în componenţa sa a troscotului şi sunătoarei, acest ceai are acţiune hipotensoare. La aceasta se adaugă efectul diuretic dat de troscot şi cel vasodilatator, prin acţiunea pe musculatura netedă, a principiilor active din sunătoare. Ceaiul reduce tensiunea şi încordarea psihică, prin acţiunea anxiolitică, antidepresivă, tonic nervoasă conferită de roiniţă şi sunătoare.

Ceaiul este recomandat pentru hipertensiunea arterială, dar si pentru oscilaţiile tensionale cu substrat nervos. Se pot bea doua – trei cani pe zi sub forma de infuzie, intre mese, timp de trei pana la sase luni.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri