facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-04-11
Vizualizari: 1001
Comentarii: 5
Tratament antiviral cu plante medicinale pentru diverse afecțiuni

Plantele medicinale au ajutat oamenii dintotdeauna în tratarea diverselor afecțiuni. Ele au fost un suport aproape miraculos din vremea în care nu existau medicamentele clasice. În prezent se pot combina cele doua forme de tratament pentru diversele situații specifice de boală. Cu plante medicinale se obțin rezultate remarcabile în ceea ce privește ameliorarea simptomelor și întărirea sistemului imunitar care poate astfel lupte împotriva bolilor și virusului existent. În tratamente antivirale se pot combina anumite plante pentru un efect complex și pentru a cuprinde o arie mai mare de eficiență. Iată câteva informații importante în ceea ce privește tratamentele cu plante medicinale:

Cum pot ajuta plantele medicinale în tratamentele diverselor afecțiuni?

Plantele medicinale pot îmbunătățească sistemul imunitar sau reducă și elimine complet efectele unui virus, a unei bacterii sau a unei afecțiuni. În funcție de proprietățile avute se poate vorbi despre o reducere a unui simptom sau de o îmbunatățire, precum și de o eliminare a unui parazit sau virus din organism.

Plantele medicinale și minunile pe care pot să le facă

Plantele medicinale sunt recomandate pentru tratament și prevenție. În funcție de afecțiunea respectivă, combinațiile de plante pot îndepărta cauza și efectele neplăcute. Desigur vizita la medic este importantă și sfatul lui este bine fie urmat. Medicina tradițională poate fie îmbinată cu succes în momentul de față, iar efectele văzute sunt uimitoare. Fiecare plantă are o anumită calitate, cu efecte pozitive în mai multe direcții de folosire. Există plante medicinale care pot fie utilizate mai bine sub formă de tinctură sau sirop, altele au calități îmbunătățite când sunt puse ca ulei esențial sau ceai. Oricare este situația, este importantă o bună cercetare anterioară utilizării lor.

Câteva plante și proprietățile lor speciale

Echinacea

Echinacea este un puternic stimulator al imunității organismului. Această planta este benefică pentru corp și conține substanțe care ridică nivelul de energie și de sănătate. Ceaiul de Echinacea poate fie consumat des, fiind recomdandat pentru imunitate. În funcție de concentrație se consumă conform instrucțiunilor de pe pachet. Se poate lua și sub formă de pastile, care sunt imediat asimilate în corp.

ceai medicinalGălbenele

Ceaiul de gălbenele este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și este recomandat în tratamente. El îndepărtează cu succes efectele neplăcute ale răcelii și gripei. Este un bun adjuvant în tratarea gastritei și a ulcerului, precum și a unor paraziți intestinali găsiți în organismul uman.

Izma

Izma este o denumire populară pentru mentă și ajută în a calma căile respiratorii, care sunt stimulate. Ele sunt ajutate să fie drenate și mirosul puternic al mentei calmează corpul. Izma este antimicrobiană și susține o bună activitate gastrică în cazul problemelor de la nivelul stomacului.

Pătlagina

Pătlagina este o plantă comună, care crește chiar pe marginea drumului, însă acțiunea ei este impresionantă. Este expectorantă și emolientă, antihemoragică. Este un ajutor de nedejde în cazul unor afecțiuni respiratorii. Se consumă de obicei sub formă de sirop de Pătlagină, care este administrat chiar și copiilor după sfatul corect al medicului specialist.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

pentru diabet2 ce recomanda-ti ceaiuri si ficat gras plus psioriazis

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Hepatofit forte, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1-3 luni capsulele Glicostat forte, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, a la long si ceaiul Curatarea sangelui, 3 cani pe zi, 2-3 luni, cu pauza o luna intre cure. Zi frumoasa!
scarlat vasile
23 Iunie 2021

Buna ziua! Pentru sinuzita maxilara cronica, ce recomandati ? Va multumesc !

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Biomicin forte, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 10-15 zile. In primele 3 zile se poate administra cate 1 capsula de 4 ori pe zi. Se asociaza cu capsulele Hapciu, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 2-3 saptamani si inhalatii sau aerosoli, cu solutia Biomicin si ulei esential de pin, cate 5 picaturi din fiecare de 2 ori pe zi, 7 zile. Pentru efecte mai intense se pot asocia si capsulele Biosept, cate 1 capsula, de 3 ori pe zi. O zi frumoasa!
dss_adjunct
4 Martie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri