Cele mai cunoscute plante folosite intr-un tratament antiviral – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cele mai cunoscute plante folosite intr-un tratament antiviral

Articole

In perioadele din an cand virozele sunt prezente mai des, este importanta o abordare corecta a problemelor aparute in corp. Un remediu antiviral potrivit poate sa determine o stare generala buna, o ameliorare imediata a simptomelor si o buna recuperare a corpului. Una dintre solutiile potrivite pentru aceste situatii neplacute este folosirea unor tratamente cu plante medicinale. Acestea au proprietati vindecatoare si sunt apreciate de oameni dintotdeauna. Ele pot sa previna o raceala sau o gripa prin intarirea puternica a sistemului imunitar al persoanei care prefera acest tip de remediu sau pot sa vindece usor. Plantele medicinale sunt folosite singure sau in combinatie. Iata mai jos cateva variante de astfel de plante si preferintele in legatura cu modul de administrare:

Ceaiuri sau combinatii de plante

Plantele medicinale pot sa fie administrate in moduri diferite. Unele dintre acestea sunt recomandate pentru tratarea anumitor afectiuni intr-o forma singulara. Altele pot sa fie asociate pentru o mai buna eficienta impotriva afectiunilor respective. Oricare dintre variante este potrivita pentru diverse situatii. Se pot face cure de plante pentru preventie si se pot lua separat pentru a intari sistemul imunitar sau a rezolva anumite situatii din organism. Ceaiurile sunt potrivite pentru a fi baute chiar zilnic, ajutand corpul sa fie sanatos si puternic. Ceaiurile pot sa intareasca sistemul imunitar, pot sa indeparteze cu succes efecte neplacute ale unor boli din organism . De asemenea se pot lua combinatii de plante sub forma de sirop sau pastile. Ele sunt potrivite pentru diverse afectiuni si situatii. Este important sa fie citit cu atentie prospectul pentru a intelege cu ce anume ajuta in cazul specific pentru care este administrata combinatia.

Cele mai cunoscute plante medicinale folosite in lupta impotriva unui virus

Exista multe plante care sunt cunoscute pentru proprietatile lor speciale. Iata cateva dintre acestea:

Ginseng

Ginsengul este cunoscut pentru proprietatile antimicrobiene si antivirale. El ajuta in ameliorarea simptomelor ce tin de gripa si ajuta plamanii in recuperare atunci cand au fost afectati de o viroza respiratorie. El aduce energie in corp si sustine vindecarea in general.

Echinacea

Imunitatea este extrem de importanta pentru a putea sa ne mentinem sanatosi. In construirea unei imunitati bune, este bine sa consumam Echinacea. Este un produs antiviral puternic, cu actiune extinsa prin factorul ce tine de imunitate. A consuma aceasta planta medicinala inseamna o buna sanatate si un bun parcurs in ceea ce priveste evolutia bolii, daca ea s-a instalat. Echinacea ajuta la intarirea intregului corp si acesta poate sa reduca imediat simptomele neplacute.

Usturoi

Remediul cu usturoi este bine cunoscut in poporul roman. Oricine stie ca poate consuma usturoi pentru a scapa de virusi, bacterii si chiar ciuperci.

Soc

Socul este folosit sub forma de ceai, realizat cu atentie pentru a putea sa aiba proprietati antivirale si antimicrobiene. Te poti vindeca usor atunci cand ai afectiuni respiratorii de cale virala.

Menta- ajuta caile respiratorii

Menta te ajuta sa respiri mai bine si mai usor prin ajutorul mentolului care desfunda nasul si caile nazale. Ea te ajuta si in indepartarea microbilor, fiind si antiseptica.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.