facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-10-25
Vizualizari: 1719
Comentarii: 2
Tratament anti-Helycobacter testat

Ulcerul gastric este o boală comună, universală. Per total, 50% din ulcerele gastrice sunt induse de infecția cu Helicobacter pylori (H. pylori), un bacil gram-negativ în formă de spirală. Colonizarea H. pylori în sine nu este o boală, dar infecția provoacă diverse tulburări clinice în tractul gastro-intestinal superior.

reduce disconfortul gastricTratamentul pentru eradicarea H. pylori este complicat, necesitând minimum două antibiotice, în combinație cu inhibitori ai acidului gastric.

Pe de altă parte, plante medicinale au fost utilizate de secole în medicina tradițională pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, inclusiv tulburările gastrointestinale, cum ar fi dispepsia, gastrita și boala ulcerului peptic. Proprietățile medicinale ale plantelor sunt atribuite în principal prezenței antioxidanților naturali (în principal polifenoli și flavonoizi), iar studii recente au sugerat că infecția cu H. pylori poate fi suprimată prin utilizarea plantelor medicinale.

Pe lângă antioxidanți, plantele mai conțin și alte substanțe cu efecte cunoscute deja, cum este și cazul berberinei, care este un alcaloid izolat din rădăcinile și scoarța mai multor plante, inclusiv Hydrastis canadensis, Berberis vulgaris, Berberis aristata și Anemopsis californica. Berberina are un efect pronunțat asupra prevenirii infecției cu H. pylori.

Astfel, un studiu științific a avut ca scop testarea compușilor bioactivi ai plantelor pentru potența anti-H. pylori, și anume a testat substanțe izolate din usturoi, lemn dulce, Hydrastis canadensis și altele. După analizarea rezultatelor, berberina, alcaloidul benzilizochinolinic izolat din Hydrastis canadensis, a fost considerat cel mai eficient compus bioactiv dintre cei studiați.

Un alt studiu a evaluat extractul din rădăcinile și rizomii de Hydrastis canadensis, pentru activitate antibacteriană in vitro împotriva Helicobacter pylori. Berberina și beta-hidrastina, au fost identificați ca și constituenți activi cu o activitate bună de inhibare a creșterii Helycbacter.

Hydrastis canadensis intră in compoziția capsulelor Helicostop, recomandate atât persoanelor care au ulcer sau gastrită cu Helicobacter pozitiv, cât și purtătorilor de Helicobacter care nu acuză simptome.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua! Pot folosi Helicostop dacă am intoleranță la medicamente? Am folosit din gama Darea doar Biomicin. La Plantusin am făcut alergie!

Raspuns Fares: Daca aveti un teren alergic si luati un produs nou atunci se poate administra incepand cu doze mici si crescandu-le treptat pana la doza optima, daca nu apar reactii alergice.
Matei Gina
14 Ianuarie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri