facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-05-31
Vizualizari: 1317
Comentarii: 0
Topul celor mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele sunt medicamente utilizate pentru a trata infecțiile bacteriene. Cele de sinteză se administrează doar când este neapărată nevoie și doar la recomandarea medicului, întrucât au efecte adverse. Antibioticele naturale, în schimb, pot oferi o alternativă mai sigură și mai sănătoasă. Nu afectează flora intestinală, nu scad imunitatea și nici nu produc rezistență a bacteriilor la tratamentele existente.

Antibioticele naturale sunt substanțe din plante, alimente sau alte surse naturale, care au proprietăți antibacteriene și au capacitatea de a modifica membrana celulelor bacteriene pe care astfel le distrug. Sunt utilizate de secole în medicina tradițională pentru tratarea diferitelor afecțiuni și infecții. Trebuie avut în vedere că eficacitatea lor poate varia în funcție de tipul de bacterie și de gravitatea infecției. Iată care sunt cele mai puternice:

• Uleiurile esențiale. Acestea sunt foarte concentrate, eficiente și bine asimilate de organismul uman. Sunt zeci de tipuri de uleiuri esențiale, în funcție de plantele din care sunt extrase, și majoritatea au proprietăți antibacteriene. Cele mai buneA20 cps moi Biomicin Urinar pentru infecții sunt uleiurile de cimbru și de cuișoare (le-am folosit în cadrul capsulelor Biomicin forte), iar pentru infecțiile urinare acționează eficient uleiurile de scorțișoară și cimbru (combinate în cadrul capsulelor naturale Biomicin urinar). Substanțele active din compoziția acestor uleiuri acționează împreună prin sinergism și sunt atât de complexe și diferite, încât bacteriile nu pot dezvolta rezistență la ele. Uleiurile se folosesc și la inhalații, în formulele siropurilor de tuse, comprimatelor de supt, ovulelor, ca apă de gură, spray-uri sau pur și simplu se pot administra cu lingurița, amestecate cu miere.

• Usturoiul. Conține 39 de substanțe cu proprietăți antibiotice, cea mai cunoscută fiind alicina. Aceasta are efect împotriva stafilococului auriu, rezistent la unele antibiotice de sinteză. De obicei, apelăm la usturoi pentru tratarea infecțiilor respiratorii (faringita sau bronșita). Usturoiul se consumă proaspăt, sub formă de tinctură sau capsule.

• Propolisul. Acest produs al stupului poate distruge tulpini de E.coli și de stafilococ auriu, are proprietăți antibiotice și antivirale, fiind util în cazul infecțiilor respiratorii manifestate cu tuse și dureri în gât. Se găsește sub formă de tinctură, extracte glicerinice sau inclus în comprimate de supt și siropuri.

• Mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene puternice și a fost utilizată tradițional pentru tratarea rănilor infectate și a altor infecții ale pielii. Cercetările au arătat că întărește imunitatea și poate distruge bacteriile, inclusiv pe cele rezistente la antibiotice.

• Echinacea. Această plantă e celebră pentru puterea ei de a întări imunitatea, are și proprietăți antibacteriene și antivirale, fiind eficientă în tratamentul răcelilor și al altor infecții respiratorii. O poți consuma sub formă de ceai, capsule sau tinctură.

În ce situații putem apela la antibioticele naturale:

În infecții ușoare sau moderate, cum ar fi infecții ale tractului urinar, faringite, amigdalite etc. Ele pot fi utilizate ca adjuvant la tratamentul prescris de medic.

În infecții cronice sau recurente, care nu răspund la tratamentele convenționale, de sinteză.

Pentru prevenția infecțiilor. Consumate sau administrate periodic, ele ne feresc de probleme de sănătate.

Pentru îmbunătățirea sistemului imunitar.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri