facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-11-19
Vizualizari: 1498
Comentarii: 0
Top 5 băuturi pline de vitamina C

Vrei să bei ceva cu adevărat bun la gust, dar şi extrem de sănătos? Atunci lasă comoditatea la o parte şi fă-ți sucuri în casă! Folosind anumite ingrediente recomandate, vei obţine nişte băuturi delicioase de care organismul tău are mare nevoie în această perioadă. Iar asta deoarece conţin vitamina C din belşug, cea care îţi întăreşte imunitatea şi luptă împotriva virusurilor de gripă şi răceală.

  1. Cocktail cu kiwi. Acest fruct conţine mai multă vitamina C decât citricele şi mai mult potasiu decât bananele. Un kiwi pe zi îţi asigură necesarul de vitamina C, combate anemia şi întăreşte imunitatea. Pentru un pahar de suc ai nevoie de o lămâie, un măr, un kiwi bine copt şi miere. Mărul şi kiwi se curăţă de coajă, se pasează, se adaugă zeama de lămâie, puţină apă şi se îndulceşte cu miere.
  2. Limonadă cu ghimbir. Iată un suc răcoros, tocmai bun când îţi e puţin greţă şi nu ai poftă de mâncare, tonic, remineralizant. Ingredientele conţin foarte multă vitamina C, care te va ţine departe de răcelile de sezon. Se prepară din sucul de la o lămâie, cu miere şi cu o bucăţică mică de ghimbir dat prin răzătoare, diuat cu apă.
  3. Suc de portocale cu sirop de cătină. Portocala are vitamina C, dar nimic nu se compară cu cătina. Bobiţele mici, parfumate, sunt adevărate bombe de vitamine, antioxidanţi, betacaroten, flavonoide, ceea ce le plasează în topul plantelor medicinale care întăresc imunitatea. Pentru sirop, se dă cătina prin blender, se strecoară sucul şi se îndulceşte cu miere. Se adaugă 2-3 linguri din acest sirop la un pahar de suc proaspăt de portocale.
  4. Ceai de cătină. Pe acest principiu, şi ceaiul de cătină este la fel de bun, mai ales în serile reci de toamnă, când simţi nevoia să bei ceva cald şi reconfortant.

Ceaiul de fructe de pădure (măceşe, afine). Chiar dacă sezonul fructelor de pădure a trecut, ne-a rămas ceaiul, care şi el păstrează toate vitaminele şi mineralele existente în aceste fructe. Fă-ţi un obicei din a bea unul sau două ceaiuri pe zi şi bolile te vor ocoli în aceas

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri