facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-03-22
Vizualizari: 700
Comentarii: 0
Top 5 antibiotice din natură

Dacă vrei antibiotice fără efecte adverse ia-le din natură! De mii de ani există o mulţime de remedii pe bază de plante medicinale care pot înlocui cu succes pastilele. Au aceleaşi proprietăţi antibiotice, dar sunt mult mai bine tolerate de organism. Nu provoacă niciun dezechilibru intern şi nici nu dau rezistenţă la bacterii dacă le foloseşti timp mai îndelungat. Iată care sunt cele mai puternice!

Cuișoarele

Au efect antibacterian cu spectru larg, antiviral, antifungic, antiinflamator, antispastic, antinevralgic și anestezic local. Conțin un compus numit eugenol, care combate infecțiile și inflamațiile, mai ales din sfera stomatologică. Pentru dureri de dinţi se aplică local, câteva picături de ulei esențial nediluat, sau poți mesteca pur și simplu un cuișor cu dintele cuprins de infecție. Pentru infecţii ale aparatului respirator se fac inhalaţii cu puțin ulei pus într-un vas cu apă fierbinte, pentru cistite se foloseşte ulei atât în apa din baie, cât și administrat intern, iar dacă ai gastrită sau alte probleme cu stomacul, bea decoct de cuișoare. În caz de afecţiuni ale pielii (herpes, infecţii fungice) se aplică local comprese cu ulei de cuișoare.

Scorțișoara

Are acțiune antimicrobiană împotriva unor tulpini de bacterii rezistente la antibiotice. Cel mai puternic efect îl are sub formă de ulei esențial, însă e bine să adaugi pulberea în cât mai multe preparate, sau să o consumi sub formă de infuzie.

Uleiul de oregano

Cel obținut din oregano sălbatic conține o cantitate mare de carvacrol, o substanță cu puternice acțiuni antivirale și antibacteriene. Cercetătorii au comparat efectul acestui ulei cu cel al circa 20 de tipuri de antibiotice de sinteză cunoscute și au ajuns la concluzia că uleiul de oregano este net superior. S-a demonstrat că poate distruge 96% dintre bacteriile pneumococice, 83% dintre cele stafilococice și 78% dintre enterococi, care cauzează cistite, febră, dureri în gât și multe altele. Uleiul de oregano se administrează intern, 5 picături de 3 ori pe zi, în miere. Extern, se fac inhalații punând în apa fierbinte câteva picături.

Usturoiul

Potrivit cercetărilor, ar conține 39 de substanțe antibiotice care, împreună, tratează o gamă largă de infecții din organism. Cel mai cunoscut component este alicina care are efect împotriva stafilococului auriu, rezistent la unele antibiotice de sinteză. În plus, vine la pachet cu antioxidanții săi, care întăresc imunitatea. Consumă-l proaspăt, în mâncare, sau combinat cu miere, sub formă de siropuri, atunci când suferi de infecții respiratorii ori digestive.

Propolisul

Este un produs al stupului deosebit de valoros pentru sănătate. Poate distruge tulpini de E. coli și de stafilococ auriu, stimulează imunitatea, fiind extrem de eficient în cazul durerilor în gât și tusei. Îl găseşti sub formă de batoane, pe care le poţi consuma ca atare, sau sub formă de tinctură, din care poţi lua zilnic câteva picături, combinate cu miere sau pe o bucăţică de pâine.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri