facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-11-26
Vizualizari: 667
Comentarii: 0
Toamna şi plantele medicinale

Toamna este sezonul în care frecvenţa afecţiunilor respiratorii este mai mare faţă de vară, schimbările meteorologice fiind obişnuite şi afectând reactivitatea imunitară a organismului.

Fares vă propune o gamă completă de produse naturale, eficiente atât în prevenţia cât şi în tratamentul afecţiunilor acute respiratorii.ulei din plante medicinale

Unul din aceste produse este şi combinaţia de uleiuri esenţiale Hapciu – răceală şi gripă. Acest produs conţine uleiuri esenţiale de eucalipt, cimbru, mentol şi anetol.

Combinația de uleiuri esenţiale are o importantă acţiune antimicrobiană, antivirală, antiinflamatorie şi antialergică.

Comparativ cu celelalte remedii naturale, uleiurile esenţiale au avantajul de a fi absorbite foarte rapid prin mucoasa respiratorie, cu acţiune aproape instantanee în decongestionarea acesteia.

Se recomandă în tratamentul răcelii și gripei, bronşitelor cu tuse frecventă, trenantei și al sinuzitei.

Hapciu – răceală şi gripă – are indicaţie numai pentru uz extern, în inhalaţie (10 picături într-un vas cu 2 litri de apă fierbinte) sau aromaterapie (5- 10 picături în puţină apă).

Uleiurile esenţiale sunt şi tonice generale, reconfortante, ajutând ca starea de bine să se instaleze mai repede.

Pentru cei care se află în spaţii aglomerate sau, prin specificul profesiei, sunt expuşi la afecţiuni respiratorii acute, uleiurile esenţiale reprezintă cea mai bună modalitate de prevenţie.

 

Dr. Luminiţa Sârcă

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri