Tipuri de tratamente pentru imunitate – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tipuri de tratamente pentru imunitate

Articole

Un tratament naturist pentru imunitate este favorabil sanatatii si ajuta intreg corpul sa lupte cu succes impotriva factorilor daunatori care il pot ataca. Asadar, este recomandat un tratament imunitate care sa sustina apararea corpului. Tratamentele naturiste pot sa fie de mai multe feluri si oricare dintre acestea pot ajuta in obtinerea rezultatelor dorite. Asadar, iata cateva variante de tratamente naturiste pentru imunitate si beneficiile lor:

Tratamentul cu ceaiuri pentru imunitatea corpului uman

Ceaiurile sunt unele dintre cele mai apreciate metode de tratament pentru imunitate. Plantele sunt crescute, cultivate si recoltate la momentul potrivit. Nu se intervine in procesul lor de crestere cu mijloace artificiale. Asadar, au gradul de substante active ce sustin imunitatea, la cel mai inalt nivel. Ele sunt usor de asimilat si au gust placut. Aroma si ritualul in sine al pregatirii ceaiului, pot sa fie pentru multe persoane, ceva special. Cateva ceaiuri care sunt cunoscute pentru beneficiile lor in cadrul intaririi sistemului imunitar sunt: ceaiul de Echinacea, ceaiul de Macese, ceaiul de Catina. Toate acestea sunt importante pentru calitatile lor si efectele in ceea ce priveste apararea organismului.

Tratamentul cu tincturi

Tincturile sunt forme de preparare a unor plante medicinale. Ele contin alcool ca forma de solvent. Unele dintre cele mai cunoscute tincturi in ceea ce priveste cresterea imunitatii, sunt: tinctura de Propolis, tinctura de Echinacea. Propolisul este considerat a fi un antibiotic natural, el ajutand in lupta impotriva bacteriilor. De asemenea are proprietati antivirale, antiseptice si de crestere a imunitatii.

Tratamentul cu pudra a unei plante

Plantele, florile, anumite parti din copaci sau scoarta lor, pot sa fie preparate sub forma de pudra. Ashwagandha este un asemenea exemplu, care este intens utilizata in intarirea sistemului imunitar. Ea este un arbust si se pot folosi mai multe parti din structura sa pentru prepararea diverselor tratamente. Cea mai importanta parte este insa radacina. Aceasta se poate folosi sub forma de pudra, adaugata in ceai. Este un pic amaruie si poate sa fie pusa si in alte bauturi pentru a cantracara gustul. Ashwagandha este folosita si pentru reglarea metabolismului si pentru a vindeca zona hormonala. Ea reechilibreaza indepartand efectele stresului si producand hormoni tiroidieni. Este o planta puternica in ceea ce priveste intarirea corpului si este recomandata citirea cu atentie a instructajelor de utilizare.

Tratamentul cu siropuri

Siropurile sunt unele dintre cele mai placute forme de a administra tratamentele naturiste. Ele au de obicei gust foarte placut, fiind chiar preferatele copiilor. Un exemplu de sirop pentru cresterea imunitatii poate sa fie cel de Sovarv, Echinacea, Eucalipt, Scortisoara si alte ingrediente.

Tratament pentru imunitate cu eucalipt natural

Tratamentul cu combinatii de diverse plante si fructe care au roluri in intarirea organismului

Tratamentele naturiste pot sa fie realizate din combinatii multiple de plante, fructe sau flori. De exemplu se pot combina fructele de Maces cu florile de Portocal si cu Echinacea. Se poate adauga si o lingurita de radacina de Ashwagandha in ceaiul sau infuzia realizata din plantele anterior mentionate. Astfel, prin puterea combinata a ingredientelor, se obtin rezultatele asteptate.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.

Produse vizualizate recent