facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 758
Comentarii: 0
Ţine răceala departe de casa ta!

Oricât de mult ai vrea să te ţii departe de răceli, nu vei putea reuşi niciodată să te izolezi într-un mediu complet steril şi ferit de virusuri. Dar nu strică să încerci şi să aloci mai multă atenţie curăţeniei din casă.

Nici nu-ţi imaginezi cât de mult eşti expus virusurilor, din clipa în care ieşi din casă. Începând cu butoanele liftului, pe care le apeşi după alţi vecini bolnavi, cu scaunele şi barele din mijloacele de transport în comun, până la clanţele diverselor uşi, tastatura de la birou şi chiar propria geantă, cheile, telefonul mobil. Este important să nu aduci acasă chiar toţi microbii cu care intri în contact. Mai ales dacă ai copii mici. Pentru aceasta, ia în calcul următoarele sfaturi:alunga stresul

-          Foloseşte geluri antibacteriene, şerveţele umede şi spală-te cât mai des pe mâini, în special când ajungi acasă.

-          Nu intra încălţat prin toate camerele, ci descalţă-te la intrare şi pune-ţi pantofii într-un loc ferit. De asemenea, trebuie să te schimbi de hainele cu care ai fost afară înainte de a-ţi lua în braţe copilul.

-          Nu-ţi pune geanta sau plasa de cumpărături pe masă. Gândeşte-te că ele au mai intrat în contact cu tejgheaua de la magazin, cu scaunul din tramvai.

-          Nu uita că cele mai mari surse de microbi de la tine din geantă sunt cheile, portofelul şi telefonul mobil. Acestea ar trebui dezinfectate cel puţin o dată pe săptămână. În casă, principalele surse de microbi sunt clanţele, telecomanda, vasul de toaletă şi cabina de duş, tastatura, frigiderul, covoarele, dar şi salteaua de pat, pe care e bine să o aspiri de fiecare dată când schimbi lenjeria.

-          Nu în ultimul rând, atenţie la musafiri. Mai ales la cei răciţi. Încearcă să răreşti vizitele, în această perioadă, pentru că inclusiv persoanele care nu prezintă simptome de boală pot aduce în casă virusuri gripale.

-          Nu în ultimul rând, trebuie să ştii că a-ţi feri locuinţa de virusuri nu înseamnă să o ţii închisă „ermetic”. E important să aeriseşti şi, ca un remediu naturist pentru purificarea aerului din camere, foloseşte uleiuri esenţiale în lampa de aromaterapie. Cele mai bune în acest sens sunt uleiurile de lavandă şi de cuişoare (antibacteriene, antivirale, antiseptice), de mentă (antiinfecţios, dezodorizant), de cedru (efectele sale purificatoare fac minuni inclusiv când răceala şi tusea s-au instalat), de eucalipt, de pin, de rozmarin (elimină disconfortul respirator).

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri