facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-05-19
Vizualizari: 3725
Comentarii: 0
Tincturi bune la detoxifierea ficatului

Atunci când vrei să faci o cură de detoxifiere a ficatului, deosebit de eficiente sunt tincturile. Reprezintă o altă formă de utilizare a plantelor medicinale, în care sunt păstrați toți nutrienții, dar în formă concentrată. Doar câteva picături de tinctură echivalează cu o ceașcă de ceai. Se administrează de la 10 până la 30 de picături, diluate în puțină apă, în cure de una-două săptămâni. În paralel, în această cură de detoxifiere, trebuie să ai un regim alimentar bazat pe fructe, legume, ceaiuri cu efect hepatoprotector, să eviți alcoolul și să te odihnești.

Tinctură de rostopască

Sub toate formele sale, rostopasca este bună pentru ficat. Iar tinctura este cu atât mai eficientă. Este un real ajutor nu doar în cure de detoxifiere, pentru ficatul obosit, ci și în hepatite, bilă leneșă, calculi biliari și colici biliare. Se administrează 10 picături diluate în apă, de două ori pe zi.

Tinctură de soc

 Natura știe exact ce are omul nevoie și îi pune la dispoziție remedii exact atunci când trebuie. Spre exemplu socul înflorește primăvara, chiar atunci când sunt benefice curele de detoxifiere. Iar  florile de soc au efect diuretic, antiinflamator, laxativ, susțin purificarea sângelui, ceai medicinaldetoxifierea ficatului și, în plus, sunt pline de vitamine. Tinctura însumează toate aceste beneficii. Doar 20-25 de picături sunt suficiente. Le poți dilua în apă sau adăuga într-un ceai medicinal cu rol hepatoprotector.

Tinctură de armurariu

Știi deja că ceaiul de armurariu e bun pentru ficat. Stai să încerci tinctura, care e o doză concentrată de substanțe benefice (în special silimarină). Regenerează celulele hepatice, ajută la eliminarea toxinelor, are efect antioxidant.

Tinctură de coada șoricelului

S-a “născut” ca să fie remediu naturist pentru ficat, bilă, digestie în general. Este un bun detoxifiant hepatic, se utilizează în dischinezii biliare, balonări sau chiar gastrite. Ai nevoie de 25-30 de picături diluate în apă, de trei ori pe zi.

Tinctură de păpădie

Acesta e unul dintre cele mai bune leacuri pentru detoxifierea organismului și implicit a ficatului. E diuretică, depurativă, laxativă, stimulează secreția și eliminarea bilei precum și secrețiile gastro-intestinale.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri