banner_700x250_fares_2

Cristiana Grămescu - testimonial pentru Sunătoare, iarbă, N148, ceai la pungă

Sunatoarea este foarte buna, mie imi face extrem de bine, imi calmeaza durerile. De asemenea, si galbenele sunt bune, musetelul, salvia. Este perfect ca avem atatea posibilitati sa apelam la farmacia naturii de la Fares pentru a ne face bine si a nu ne intoxica organismul cu medicamentele de sinteza.

Georgeta - testimonial pentru Sveltaflor, M98, ceai la pungă

In momentul asta beau un ceai Sveltaflor de la voi... il ador, pacat ca nu gasesc mereu la pliculete....

Ionel Cornel Vasilescu - testimonial pentru Privat: Sărbătoare de iarnă, ceai la plic

imi place ceaiul sarbatoare de iarna.

Oraca Mihaela - testimonial pentru Antistres, ceai la plic

Sunt o proaspata mamica si cred ca stie toata lumea cate nopti nedormite au mamicile din cauza celor mici si cat stres din cauza ca nu mananca cel mic,nu ia in greutate, dar cu ceaiul Antistres de la Fares acum sunt mult mai linistita. Acest ceai ajuta la mentinerea unei stari de bine mental si psihic în conditii de suprasolicitare si stres.Acum suntem in perioada in care ne ies dintisorii si nu dormim noptile dar daca beau 2 cani de ceai antistres nu simt oboseala.

karmena76 - testimonial pentru Gălbenele și arnică, C30, cremă

este foarte buna crema de galbenele si arnica de la Fares.

stuparu doina - testimonial pentru Gălbenele și propolis, P117, cremă

Obligeana. O iubesc datorita Mariei Treben. Acest ceai de la Fares ajuta în curatarea intestinelor de mucozitati, calmeaza sistemul nervos, il ajuta în tratarea balonarilor, artritei, diareei, tulburarilor digestive, anemiei, ulcerului stomacal, hiperaciditatii gastrice si starilor de greata si voma, hipermetabolism, hipotonie intestinala, hidropizie, cancer pulmonar, boli de splina, ficat, pancreas, diaree.

arhanghel - testimonial pentru Antioxidant + Antiaging, M117, capsule

Antioxidant si antiaging de la Fares are combinatia perfecta de antioxidanti , ca la mine si-au facut efectul , inclusiv infrumusetare , si cu drojdia de bere

arhanghel - testimonial pentru B complex vitamine naturale, F172, capsule

Fie binecuvantat cel ce a creat B complex vitamine naturale optim! Cred ca drojdia si combinatia de grau si orz , accelereaza orce proces spre vindecare , inclusiv frumusetea exterioara , studile din trecut prezentau o anume situatie , in cazul drojdiei de bere , precum ar provoca sterilitate , mi se pare o aberatie , cred ca pt aceasta situatie , un om ar trebui sa consume 100 grame de drojdie pe zi ,vreme lunga ! Doamne -Ajuta , si multa sanatate

Sunatoarea, sau pojarnita cum mai este cunocuta in mediul rural, este unul dintre medicamentele pe care natura le ofera in tratarea problemelor cu care se confrunta stomacul. Durerile si starile de disconfort create de stomac sunt cu adevarat de nesuportat, dar un ceaiul de sunatoare de la Fares este remediul ideal al alungarii acestor simptome si al revenirii starii de bine!

Picincu Viorica - testimonial pentru Gălbenele, flori, D113, ceai la pungă

Am de cateva luni probleme cu stomacul (pangastrita) si am inceput sa folosesc ceaiul de galbenele de la Fares (la recomandarea mamei); cand am dureri, beau o ceasca de ceai si acestea se amelioreaza.

Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!