facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-07-18
Vizualizari: 630
Comentarii: 0
Tensiunea se normalizează cu produse din plante

Hipertensiunea este una din bolile cele mai frecvente din epoca modernă. Ea este provocată sau accentuată de doi principali factori: stresul și alimentația. Dacă de stres nu ne putem feri, alimentația este mai ușor de controlat cu un minim de voință.

Astfel, dușmanii de moarte ai hipertensivului sunt grăsimile, sarea, alcoolul, dar și țigările, ca să-i numim doar pe cei cu care ne putem lupta. De factorii ereditari însă nu putem scăpa, astfel încât este bine să ne pregătim din tinerețe pentru lupta ce va începe mai târziu, dacă știm că avem o predispoziție în familie către hipertensiune.

Cel mai ușor este să respectăm încă din adolescență principiile arhicunoscute ale unei alimentații sănătoase, dar și un program cotidian care să includă cel puțin 30 de minute de mișcare în aer liber și odihnă suficientă (opt ore de somn pe zi).

De asemena, la îndemâna și fără contraindicații este și tratamentul cu plante al hipertensiunii oferit de Fares Orăștie. Capsulele Tensiune conțin plante cu acțiune dovedită de echilibrare a tensiunii. Astfel, în primii doi trei ani de boală, hipertensiunea poate fi tratată cu aceste capsulele luate câte două, de trei ori pe zi.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri