×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Susține-ți favoritul alături de Fares în ultima semifinală ”Românii au talent”

Știri

A venit vremea să vorbim despre lucrurile bune din viața noastră. Din respect pentru oameni și natură, noi credem că tot ceea ce este mai bun în plante și în noi, trebuie păstrat și încurajat. La fel ca și plantele, noi toți avem rădăcini în munții, câmpiile, aerul și apele cristaline care izvorăsc neîncetat de pe aceste meleaguri.

Așa cum există plante cu proprietăți minunate, la fel există și oamenii cu talente deosebite.
Ne plac lucrurilede calitate, bine făcute; și când zicem acest lucru, nu ne referim doar la plante și natură, ci și la oameni.
De aceea, am decis să oferim 3 premii în finala concursului „Românii au talent”, difuzat pe Pro TV. Vom acorda un premiu pentru originalitate în valoare de 10.000 de euro și 2 premii a câte 2000 de euro pentru vânătorii de talente.

Cu această ocazie, vă invităm să urmăriți emisiunea de vineri, 9 mai și să ne bucurăm împreună de oamenii talentați și buni, ce reușesc de fiecare dată să ne impresioneze. Pentru că lucrurile făcute din suflet ne ajung direct la suflet. nu-i așa? 🙂

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.