facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-05-16
Vizualizari: 732
Comentarii: 0
Susține-ți favoritul alături de Fares în Marea Finală "Românii au talent"!

Se spune că talentul este numai materia primă a zborului. Am cunoscut în ultima vreme foarte mulți români talentați pe care îi apreciem și vrem să îi ajutăm să "își ia zborul" în lumea talentelor. Fiecare dintre ei este atât de special, iar talentele lor transmit emoții atât de plăcute încât ne este foarte greu să facem un clasament al celor mai buni.

După cum probabil știți, emisiunea Românii au talent a ajuns la final. Emoțiile sunt mari, iar nerăbdarea crește, pentru că vineri, 16 iunie vom afla câștigătorii sezonului 4. Începând cu ora 20.30, ProTV va transmite în direct finala, iar cei 15 concurenți vor încerca să ne impresioneze și mai mult decât au facut-o până acum cu talentele lor. Și pentru că Fares apreciază oamenii talentați, vom oferi 3 premii: un premiu pentru originalitate în valoare de 10.000 de euro și 2 premii a câte 2000 de euro pentru vânătorii de talente.

În rândurile ce urmează, vrem să vi-i prezentăm în câteva cuvinte pe concurenții noștri, care își merită pe deplin locul în finală:

Emy Drăgoi are 37 de ani și știe să cânte la acordeon atât de bine încât odată ce îl auzi îți va fi greu să îl uiți.

Leon Magdan are un talent de neconfundat de a spune poveşti aproape fermecate cu ajutorul mâinilor. Reușește de fiecare dată să ne introducă într-o lume atât de frumoasă și plină de sentimente.

Octavian Stoica are 32 de ani şi ne-a convins că dansul la bară este o adevărată artă.

Andrei Cerbu are 11 ani și a reușit să ridice sala în picioare cu chitara sa.

Membrii formației Brio Sonores știu cu siguranță cum să îți ajungă la suflet. Iniţial au fost un cor bisericesc, după care au început să abordeze genul pop-opera care le-a adus un mare succes.

Cătălin Mihalache are 47 de ani și ne-a impresionat cu talentul său deosebit de a desena atât cu mâinile, cât şi cu picioarele.

 Claudia Stroe, în vârstă de 47 de ani, ne readuce copilăria în suflet cu ajutorul baloanelor și efectelor pe care reușește  să le obșină cu ajutorul lor.

 Cvintetul Anatoly cântă a capella sau cu acompaniament, orice fel de lucrări - clasice, preclasice sau moderne - întrucât talentul le permite să abordeze orice gen.

Raul Gheba are 24 de ani şi face stand-up comedy într-un mod atât de natural încat n-ai cum să nu te înveselești când îl privești.

Sabin Cojocaru are 14 ani știe cu adevărat ce înseamnă să dansezi freestyle. Pe deasupra, a învăţat singur toate mișcările!

Ştefan Popescu, alias “Fane Mississippi Delta Blues”, are o voce minunată care te impresionează inevitabil.

Mica balerină Alexandra Siverenco are 7 ani și ne-a demonstrat că talentul nu are vârstă.

Cătălina Tâmpău, în vârstă de 13 ani și  Alin Beca, în vârstă de 14 ani, ne-au cucerit cu dansul lor impecabil.

Membrii trupei de acrobaţii Workout știu să facă spectacol, iar prestațiile lor extrem de dificile ne țin cu sulfetul la gură.

Los Hermanos Dinamita: Fabian Sanchez, în vârstă de 35 de ani, şi Carlos Sanchez, în vârstă de 28 de ani, dansează încă din copilărie. Și o fac atât de bine!

Ei sunt cei 15 finaliști care ne-au făcut mândri că suntem români și pe care suntem nerăbdători să îi vedem în finală.

Au reușit să ne facă să îi ținem minte multă vreme de acum încolo, de aceea îî considerăm pe toți câștigători.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri